UOČI NASTAVKA TAKMIČENJA: Klub se javnosti obratio VAŽNIM SAOPŠTENJEM!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.03.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je podređeno plasmanu u viši rang takmičenja.

UOČI NASTAVKA TAKMIČENJA: Klub se javnosti obratio VAŽNIM SAOPŠTENJEM!

Foto: FK Sloga Miloševac

Fudbaleri Sloge iz Miloševca jesenji deo sezone u okviru Opštinske lige Velika Plana okončali su na liderskoj poziciji sa dva boda više u odnosu na Omladinac iz Rakinca i u nastavak takmičenja ulaze sa jasnim ciljem da se već od naredne jeseni nađu u takmičenju u kojem su poslednji put učestvovalu u sezoni 2020/21, Podunavskoj okružnoj ligi.

 

Pred nastavak takmičenja, rukovodstvo kluba se putem društvenih mreža obratilo sportskoj javnosti:

- Poštovana javnosti, poštovani fudbalski stručnjaci, ljubitelji najlepše igre na svetu,

S velikom radošću i entuzijazmom vas obaveštavamo da Fudbalski klub Sloga pravi ne jedan, nego dva koraka više. Naime, naš klub iz jednog malog mesta (Milosevac) je sklopio jednu prelepu saradnju sa portalom niželige.republika.rs, što znači da uz naš Instagram i Fejsbuk profil, moćićete da nas pratite i na portalu kao i na instagram profilu @nizelige5. Zapratite naše prijatelje i podržite njihov rad i dok klubovi kroz njih mogu da dosegnu neki veći nivo što bi se reklo. Radujemo se saradnji i vidimo se uskoro na portalu uz novu najavu i izveštaj sa svake Slogine utakmice. Ovim putem se zahvaljujemo nizelige.republika.rs na promovisanju ostalih srpskih liga, naše Sloge i najbitnije od svega, našeg Miloševca - stoji i saopštenju FK Sloga iz Miloševca.

Foto: FK Sloga Miloševac

Navikli na trofeje

 

Fudbaleri Sloge iz Miloševca u prolećne bitke ulaze sa svog stadiona gde će dočekati ekipu Bresje Superior iz Velike Plane. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom ekipe iz Velika Plane rezultatom 3:2 što je ujedno i jedini neupsh sportskog kolektiva iz Miloševca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading