SENZACIJA SE DOGODILA: "Fenjeraš" stigao do trofeja - pehar ostaje u Mionici! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.03.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se pokazalo da kup takmičenje neretko donosi iznenađenja.

SENZACIJA SE DOGODILA: "Fenjeraš" stigao do trofeja - pehar ostaje u Mionici! (VIDEO)

Foto: FK Ribnica Mionica

Ekipe Ribnice iz Mionice i valjevskog Radničkog u aktuelnoj sezoni takmiče se u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske, ali sa potpuno različitim ostvarenjima.

 

Mioničani se nalaze na samom začelju tabele i predstoji im do kraja šampionata grčevita borba za opstanak u zonskom fudbalskom rangu, dok se valjevska ekipa nalazi u gornjem delu tabele i tokom nastavka šampionata može mirno da igra s obzirom da se ne može uključiti u borbu za vrh tabele, a i opstanak se ne dovodi u pitanje.

Međusobni dueli i aktuelnoj sezoni ubedljivo su pripali fudbalerima Radničkog koji su oba puta bili više nego ubedljivi. U ovosezonskoj premijeri, 20. avgusta Valjevci su u Mionici slavili rezultatom 4:0, da bi pre samo dve nedelje na svom terenu Radnički ostvario novi trijumf rezultatom 3:0.

Na osnovu svega navedenog, bilo je jasno da je Radnički apsolutni favorit u finalnom susretu Kupa Kolubarskog okruga, ali se još jednom pokazala sva "čudljivost" ovog takmičenja.

Finalni meč koji je odigran u Mionici, u regularnom delu okončan je bez pogodaka 0:0, da bi Ribnica nakon izvođenja jedanaesterca slavila rezultatom 4:2, a sa "bele tačke" za domaću ekipu precizni su bili Rajković, Gentić, Plećić i Maksimović.

 

 

Nakon osvajanja trofeja ekipa Ribnice u nastavak sezone ulazi dodatno motivisana u borbi za opstanak, a naredno veliko iskušenje očekuje ih u nedelju 2. aprila kada će gostovati lideru ekipi Vrelo Sporta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading