JUŽNA AMERIKA USRED SREMA: Šatrinci, selo u kom su PAKLENA atmosfera i TREĆE POLUVREME smisao života! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uverili smo se u to da čitavo mesto živi za FK 27. Oktobar.

JUŽNA AMERIKA USRED SREMA: Šatrinci, selo u kom su PAKLENA atmosfera i TREĆE POLUVREME smisao života! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Niže lige - FK 27. Oktobar Šatrinci

U novoj epizodi Nižih liga na Republici donosimo vam priču o FK 27. Oktobar iz Šatrinaca.

Republika

Meštani sela u jugoistočnom delu iriške opštine u Sremu posebno se ponose klubom koji trenutno igra u Opštinskoj ligi Inđija - Stara Pazova. U ovo se uverila i ekipa Nižih liga koja je bila gost na derbi meču koji je 27. Oktobar igrao protiv Planinca iz Rivice (5:1).

 

Već na samom ulasku u selo bilo nam je jasno da će ova emisija biti drugačija od svih do sada jer je „odbor za doček“ bio spreman i gostujuće fudbalere i navijače je sprovodio ka terenu, ali uz koju čašicu dobrodošlice.

Na terenu je viđena bespoštedna borba i ubedljiva pobeda domaćina, a na tribinama spektakl u režiji navijačke grupe „alkos force“ koji su bakljadom i gromoglasnim povicima vodili ekipu ka trijumfu.

Kasnije su se, uz zvuke nezvanične himne 27. Oktobra, pesme Garavog Sokaka prilagođene klubu (Ćiribu, ćiriba, igra Šaja k’o Barsa), navijači i igrači preselili na „treće poluvreme“ koje je, takođe, bilo za pamćenje.

Za Niže lige govorili su predsednik kluba Petar Greč, predstavnik Marko Buzaš, kapiten Atila Madacki, šef stručnog štaba Nikola Miljković i vođa navijača Vojislav Čomor, kao i pristalica tima, Robi Varga, koji je goste dočekivao na početku sela.

Priču o ovom simpatičnom klubu možete pogledati u novoj epizodi Nižih liga na Jutjub kanalu Republika News.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading