TROFEJ JE STIGAO NA STAMFORD BRIDŽ: Prvi cilj je ostvaren - sledi borba za Duplu krunu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoga puta iznenađenja u kup takmičenju nije bilo.

TROFEJ JE STIGAO NA STAMFORD BRIDŽ: Prvi cilj je ostvaren - sledi borba za Duplu krunu!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Ekipa Hadjuk Stanke iz Crne Bare trijumfalno, sa peharom se vraća iz Velike Reke gde je odigrana finalna utakmica Kupa Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga.

 

Crnobarski fudbaleri u aktuelnoj sezoni pružaju zavidne partije u okviru Mačvanske okružne lige i do kraja šampionata vodiće veliku borbu za plasman u zonski fudbalski rang, ali u duelu sa Velikom Rekom, članom Međuopštinske lige Jadar, razlika u stepenu takmičenja nije bila primetna.

Trenutno šestoplasirana ekipa šestog fudbalskog ranga pružila je dostojan otpor favorizovanom protivniku i odolevali su fudbaleri Velike Reke punih 50 minuta kada se dogovdio verovatno i prelomni trenutak susreta. Nespretno su fudbaleri Velike Reke intervenisali u svom kaznenom prostoru. Jedan od defanzivaca je igrao rukom i za sudiju nije bilo dileme, jedanaesterac. Precizan sa "bele tačke" bio je Uroš Janković i Hajduk Stanko je stigao do prednosti.

Nakon primljenog pogotka domaćin se u potpunosti otvorio i viđena je predstava koaj je mogla da zadovolji sve fudbalske sladokusce.

Pitanje pobednika bilo je rešeno u 85. minutu kada je mrežu domaćina zatresao DArko Vasiljević.

Do kraja susreta domaćin u poslednjim trenucima meča uspeva da stigne do počasnog pogota. Gol za Veliku Reku postigao je Bojan Veselinović, ali za izjednačenje vremena nije bilo.

Foto: FK Velika Reka

Igralište FK Velika Reka

 

- Kup FS Mačvanskog okruga, finale:

Velika Reka (Velika Reka) - Hajduk Stanko (Crna Bara) 1:2 (0:0)

Stadion: FK Velika Reka:

Strelci: B. Veselinović 90`; U. Janković 50`, D. Vasiljević 85`

Ekipa Hadjuk Stanka je stigla do kup trofeja, ali se mora istaći da se domaći fudbaleri Velike Reke nisu obrukali u duelu sa renomiranim protivnikom i jasno je da ukoliko nastave u slučnom ritmu, mogu očekivati ravnopravnu borbu za plasman u okružnu ligu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading