GOSTI DOMINIRALI U PRVOM POLUVREMENU I POSTIGLI DVA GOLA: Trio Savić-Nikolić-Aleksić režirao potpuni preokret i doneo tri boda ekipi Bratstva!

Autor:

Sport

28.03.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica je u svim segmentima opravdala epitet derbija.

GOSTI DOMINIRALI U PRVOM POLUVREMENU I POSTIGLI DVA GOLA: Trio Savić-Nikolić-Aleksić režirao potpuni preokret i doneo tri boda ekipi Bratstva!

Foto: FK Bratstvo Međureč

U okviru 15. kola Opštinske lige Jagodina ekipa Bratstva ugostila je tim Omladinca u derbi meču ovog takmičarskog vikenda. U prvom susretu sastav iz Međureča je na gostovanju slavio rezultatom 4:2.

Republika

Oba tima su u ovaj meč ušla posle pobeda na prolećnim premijerama. Pred velikim brojem gledalaca, po odlično pripremljenom terenu i veoma dobrom vremenu viđena je odlična utakmica.

Od samog početka susreta, kao i tokom većeg dela prvog poluvremena gostujuća ekipa je diktirala tempo. Domaći igrači su delovi uspavano i zbunjeno, što su iskoristili fudbaleri Omladinca.

Igrao se 24. minut kada je Danijel Dobrić savladao golmana Petronijevića za prednost gostiju od 1:0. 

Igrači Bratstva i posle primljenog gola nisu pokazali neku reakciju pa je posle samo četiri minuta od prvog viđen i drugi. Veljko Jakovljević je prelepim pogotkom duplirao prednost Omladinca, 2:0.

Tek posle dva gola u svojoj mreži, igrači Bratstva su krenuli sa nešto boljom igrom, ali do kraja prvog poluvremena nisu uspeli da promene rezultat.

Posle desetominutne pauze domaći igrači su u potpuno drugom svetlu istrčali na teren.

Već posle šest minuta u drugom delu zatresla se mreža Omladinca. Nemanja Nikolić je posle šuta Aleksića natrčao na odbijenu loptu i sproveo je u mrežu, 2:1 za goste. 

Velika želja i borba domaćih igrača potpuno je zbunila goste, imajući u vidu kako je sastav Bratstva igrao u prvom delu igre.

Uspeli su domaći u 78. minutu preko Aleksića da dođu do izjednačenja.

Potpuni preokret viđen je samo pet minuta kasnije. Na centaršut strelca prvog gola odlično reaguje egzekutor drugog, koji glavom pronalazi Ivana Savića, a on sa nekih desetak metara šalje loptu u mrežu, 3:2.

Veliko slavlje i oduševljenje domaće publike krenulo je posle poslednjeg sudijskog zvižduka glavnog sudije Stefana Markovića.

Bratstvo (Međureč) - Omladinac (Bunar) 3:2 (0:2)

Bratstvo: Petronijević, Savić, Milić, Pavlović, Stevanović (od 85' S. Savić), I. Savić (od 85' Miladinović), Nikolić, Maksić (od 87' Milojević), Stevanović, Stefanović, Aleksić

 Omladinac: Strinković, Milošević, Pavić, Petrović, Kovačević, Jakovljević, Tasić, Srejić (od 82' Radivojević), Dobrić, Obradović, Milošević

Derbi susret je na kraju završen pobedom domaćina posle velikog preokreta. Viđena je velika borba po čitavom terenu što je rezultiralo i sa 11 žutih kartona koji su bili raspoređeni u odnosu 6:5.

Ovom pobedom ekipa Bratstva je nastavila borbu za prvo mesto koje trenutno dele sa sastavom Mladog radnika sa po 33 bodova, dok je Omladinac ostao na četvrtoj poziciji sa 26.

U sledećem kolu Omladinac dočekuje OFK Borac, dok sastav Bratstva po rasporedu za sledeći vikend odmara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading