DERBI PRIPAO ŠARBANAMA: Minimalac gostima dovoljan za tri boda u Stublenici!

Autor:

Sport

27.03.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je imala prilike da vidi odličan meč!

DERBI PRIPAO ŠARBANAMA: Minimalac gostima dovoljan za tri boda u Stublenici!

Foto: FK Stublenica

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Kolubara (grupa Istok) ekipa Stublenice ugostila je sastav Šarbana. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je glasio 3:3.

Republika

U komšijskom derbiju igranom u Stublenici viđena je velika borba po čitavom terenu. Publika je imala prilike da vidi sve čari derbija, čarke, kartone, jake duele, lepe šanse, ali se sa centra zbog postignutog gola krenulo samo jednom.

U prvih 45 minuta mreže su mirovale, glavni sudija na meču Darko Todorović, je u tom periodu pokazao tri žuta kartona, dva na strani domaćina i jedan u redovima gostujućeg tabora.

Posle desetominutne pauze trener gostiju, Milan Šišović je odlučio da Šišović svoje mesto na terenu ustupi Baboviću.

Gol odluke pao je u 75. minutu. Odlično su kombinovali igrači Šarbana po desnoj strani, lopta je stigla do Gajića koji je iskusno ostavlja "na tacni" Dragoviću kome nije bilo problem da savlada golmana Rafailovića, 1:0 za goste. 

Do kraja susreta gosti su prepustili inicijativu Stublenici i svoju priliku su vrebali posle kontra napada.

Mogli su gosti preko Babovića, Avramovića i Mehinagića da reše pitanje pobednika pre poslednjeg sudijskog zvižduka, ali su bili neprecizni.

Odbrambeni bedem gostiju iz Šarbana je odličnom postavkom odbio sve nalete domaćina, pa je utakmica završena rezultatom postavljenim u 75. minutu.

Stublenica : Šarbane 0:1 (0:0)

Stublenica: Rafailović, Đelmaš, Mirković, Tadić (od 86' Milovanović), Lekić, Ivković (od 76' Negovanović), Pavlović, Stanković, Perišić, Gulić (od 88' Ivanović), Stojanović

Šarbane: M. Jovanović, Radojičić, N. Jovanović, Dragović, Ilić, Mirković, Perić (od 90'+4' Avramović), Gajić, Šišović (od 46' Babović), Radovanović (od 54' Jakovljević), Mehinagić

Sa nova tri boda sastav Šarbane napredovao je na tabeli i sada se nalazi na devetom mestu, dok je Stublenica ostala na 11. poziciji.

U sledećem kolu ekipa Šarbane dočekuje Jedinstvo (Milorci), dok je sastav Stublenice slobodan tim. 

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading