ĆIRIBU, ĆIRIBA, IGRA ŠAJA K'O BARSA! Šatrincima Južna Amerika nije do kolena: Kanonada 27. Oktobra uz spektakl na tribinama! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

26.03.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Nižih liga prisustvovala je spektaklu sa lica mesta.

ĆIRIBU, ĆIRIBA, IGRA ŠAJA K'O BARSA! Šatrincima Južna Amerika nije do kolena: Kanonada 27. Oktobra uz spektakl na tribinama! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika.rs

Prelepo nedeljno popodne ekipa Nižih liga iskoristila je da poseti Šatrince i - imala je šta da vidi! Spektakl, južnoamerička atmosfera koju pravi navijačka grupa "alkos force" i kanonada domaćeg 27. Oktobra koji je sa 5:1 savladao Planinac iz Rivice.

Republika

Počelo je kao iz snova za domaće kada je Krstivoje Damnjanović već na startu utakmice jednu kontru pretvorio u pogodak za 1:0.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a već na startu drugog dela došlo je do kraćeg prekida kada je pomoćni arbitar signalizirao da ne može da obavlja svoj posao zbog jednog dela publike. Posle intervencije domaćina taj deo tribine je ispražnjen, navijači su prešli na drugu stranu, meč je nastavljen, a igrači 27. Oktobra su zablistali.

Na 2:0 povisio je Dejan Radojičić, popularni Munja, zatim je Krstivoje Damnjanović postigao drugi gol na meču za 3:0, da bi na 4:0 povisio Mihajlo Gemeri.

Već u sledećem napadu na 4:1 smanjuje Nikola Erkanović, a tačku na meč stavlja drugi Erkanović, onaj iz redova domaćih, Jovan za konačnih 27. Oktobar - Planinac 5:1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Sa razglasa je krenula himna domaćih - ćiribu, ćiriba, igra Šaja k'o Barsa, a slavlje se nastavilo, kako na terenu i u svlačionici! A, nema sumnje da će trajati do duboko u noć!

27. Oktobar (Šatrinci) - Planinac (Rivica) 5:1 (1:0)

27. Oktobar: Jovičić, V. Radojčić, Madacki, Greč, Damnjanović, Birinji, Buzaš, M. Gemeri, D. Radojčić, I. Gemeri, Višnjić

Na klupi: Marković, Segedi, Jović, Stončik, Božić, Erkanović, Birinji

Planinac: Kuhar, Stepanov, Živančević, Petrović, Vlaisavljević, Bjeljac, Doroslovački, Šovljanski, Erkanović, Nikolić, Basara

Na klupi: Sabadoš, Pavičević, Trivunović, Popović, Šabić, Žugić

Kompletnu priču o 27. Oktobru, više nego simpatičnom klubu iz Šatrinaca, možete pogledati u novoj epizodi Nižih liga koja vas narednog petka čeka na Jutjub kanalu Republika News.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading