DERBI SREDINE TABELE U JARKU: Gosti veruju u tradiciju i nadaju se osvajanju sva tri boda na prolećnoj premijeri!

Autor:

Sport

23.03.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se jako zanimljiva utakmica na otvaranju drugog dela prvenstva.

DERBI SREDINE TABELE U JARKU: Gosti veruju u tradiciju i nadaju se osvajanju sva tri boda na prolećnoj premijeri!

Foto: FK Bosut

U okviru prolećne premijere Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica u derbi meču sredine tabele Sremac dočekuje ekipu Bosut. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom sastava iz Jarka na gostovanju rezultatom 2:1.

Republika

Ekipa Sremca je sa dve pobede otvorila ovu sezonu, ali je kasnije serijom od četiri meča bez trijumfa u mnogome pokvarila svoje stanje na tabeli. Zimsku pauzu proveli su sa 14 bodova na šestoj poziciji.

Njihov učinak posle jesenjeg dela sezone je četiri pobede, isto toliko poraza i dve podele bodova. Zanimljiva statistika je da je Sremac na gostujućem terenu (9) osvojio skoro duplo više bodova u odnosu na mečeve pred svojim navijačima (5). 

U nedelju će u Jarak gostovati ekipa Bosuta koja je zimski prelazni rok prošla bez promena, ceo igrački kadar iz prvog dela je i dalje na okupu. Sa 13 osvojenih bodova iz jesenjeg dela nalaze se na deobi sedmog mesta na tabeli.

Republika

Foto: FK Bosut

Kolektiv Bosuta

Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, ekipa Bosuta je tek u poslednjoj utakmici van svog terena, u jesenjem delu uspela da upiše prve bodove kao gost.

Tradicija duela igranih u Jarku je na strani gostujućeg tima, na poslednja tri susreta sva tri puta su igrači Bosuta stizali do pobede.

Sremac (Jarak) - Bosut

Nedelja, 26. mart od 15 časova

Stadion u Jarku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading