MORAMO DA SE VRATIMO NA POBEDNIČKI KOLOSEK: "Kanarinci" nemaju dilemu - pobeda je imperativ! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.03.2023

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Start prolečnog dela sezone bio je kao iz snova, ali su u psolednja dva duela pokvarili sjajan učinak.

MORAMO DA SE VRATIMO NA POBEDNIČKI KOLOSEK: "Kanarinci" nemaju dilemu - pobeda je imperativ! (VIDEO)

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novig Sada 1921 u prva tri susreta drugog dela šampionata zabeležili su isto toliko pobeda. Redom su pred "kanarincima" padali Trayal u Kruševcu (3:0), Jedinstvo sa Uba (2:0) i veliki rivak RFK Grafičar na beogradskoj "Marakani" (0:2) i činilo se da ekipa iz "srpske Atine", sjajnom serijom možda može stići i do pozicije koja po okončanju ligaškog dela šampionata vodi direktno u srpsku fudbalsku klupsku elitu.

 

Međtum, nakon iznenađujućeg remija na domaćem terenu protiv GFK Slobode iz Užica (0:0), usledio je šokantni poraz na stadionu "kraj Studenjaka" od novobeogradskog Radničkog (0:1) što je prouzrokovalo da se sve klupske strukture posebno usresrede na predstojeći duel protiv Inđije Toyo Tires u kojem se samo pobeda smatra prihvatljivom.

Uoči navedenog susreta klub je organizova okonferenciju za medije na kojoj su se "predstavnicima sedme sile" obratili pomoćni trener Savo Kovačević i jedan od najiskusnijih fudbalera Vladan Milosavljev.

- Očekuje nas još jedna teška utakmica. Ulazimo u ritam gde u deset dana moramo da odigramo tri meča. Dolazi nam u goste ekipa Inđije koja ima kvalitet i koja je odlično igra u gostima, što su potvrdili u prethodnom periodu. Igraju dobro na rezultat. Moramo biti oprezni. Mi ćemo pokušati da se vratimo na pobednički kolosek i ispravimo greške koje smo imali u prethodna dva meča, a to je da postignemo gol - istakao je pomoćnik trenera Branka Žigića.

Foto: youtube.com/printscreen

Detalj sa konferencije za medije

 

Iskusni Milosavljev ističe kvalitet predstojećeg rivala, ali i veruje u uspeh svoje ekipe:

- Inđija je jedna izuzetno kvalitetna ekipa, koja je predvođena odličnim tandemom trenera. Imaju odličan sistem igre. Najopasniji su po krilima i moramo biti oprezni kada je to u ptanju. Kada igraju u gostima oni čekaju svoju priliku iz kontranapada, jer kada su domaćini verovatno se protivnici brane pa ne mogu da to da prikažu i zbog toga igraju mnogo bolje kao gosti. Mi u ovaj meč ulazimo posle poraza koji je iskren da budem morao da se desi, jer smo pre toga imali niz dobrih rezultata od čak osam ili devet mečečva bez poraza, a kada se na sve to doda da nismo primili gol na prethodnih pet utakmica, onda je moralo i ovo da se desi. Verujem u tim, verujem da ovaj tim može da se vrati na pravi kolosek i ostvari trijumf.

 

 

- Prva liga Srbije, 25. kolo:

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - Inđija Toyo Tires (Inđija)

Stadion: FK ČSK Pivara, Čelarevo

Datum: 23. mart 2023. godine

Početak: 15 časova

Treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe na "Toyo Tires Areni" novodsadske ekipa rešila u svoju korist nakon velikog rezultatskog preokreta - 3:2.

 

 

Kada je reč o prvoligaškoj tabeli RFK Novi Sad 1921 trenutno zauzima četvrtu poziciju sa 38 bodova, dok se ekipa Inđij Toyo Tires nalazi stepenicu niže sa tri boda manje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading