SEZONA RASIPANJA BODOVA JE NASTAVLJENA: Remi na Banjici kojim niko nije zadovoljan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.03.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zrno po zrno, pogača, ali je veliko pitanje da li bod po bod, može doneti opstanak.

SEZONA RASIPANJA BODOVA JE NASTAVLJENA: Remi na Banjici kojim niko nije zadovoljan!

Foto: FK Rad

Jedan od duela koji je smatran možda i presudnim kada je u pitanju borba za opstanak u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbala, odigran je danas na banjičkom stadionu "Kralj Petar I" gde su se sastale ekipe Rada i Loznice.

 

Obe ekipe su se pred navedeni susret nalazile u nezavidnoj poziciji i bodovi su im bili neophodni kako bi zadržali bilo kakvu šansu u očuvanju prvoligaškog statusa. Na kraju, podelom bodova niko od današnjih rivala ne može biti zadovoljan ostvarenim.

Oko 300 gledalaca prisustvovalo je ovom susretu za koji su svi u banjičkoj ekipi smatrali da može biti prekretnica aktulene sezone.

Međutim, "zeleni" su već u 11. minutu susreta šokirali sve prisutne. Mrežu Filipa Novića zatresao je Nemanja Ivanović, najavivši novi neuspeh "građevinara".

Ipak, domaćin u nastavku susreta uspeva preko Stefana Mihajlovića u 55. minutu sa "bele tačke" stigne do gola i remija koji je za banjičku ekipu ravan poraza.

 

- Prva liga Srbije, 25. kolo:

Rad (Beograd) - Loznica (Loznica) 1:1 (0:1)

Stadion: "Kralj Petar I"

Gledalaca: 300

Sudija: Milan Ilić

Strelci: S. Mihajlović u 55. minutu iz jdanaesterca za Rad; N. Ivanović u 11. minutu za Loznicu

Žuti kartoni: M. Vidović, F. Markišić (Rad); M. Marinković (Loznica)

Rad: Nović, Arsić (Da Kruz), Gašić (Mladenović), V. Jovanović (Ratković), Đ. Jovanović, Markišić, Mihajlović (Bacanović), Mitrović, Rakić, Vidović, Živojinović.

Loznica: Vukašinović, Abubakar, Dabić, Damnjanović (Popović), Ivanović (Stojanović), Jakovljević (Radmanovac), Jevremović (Santrač), Marinković, Martinkevič, Petrović, Vićentijević.

Ekipa Rada stigla je do desetog ovosezonskog remija, a niz bez pobede sada iznosi 11 utakmica. "Građevinari" na svom kontu imaju svega 19 bodova, devet bodova manje u odnosu na ekipu koja se prva nalazi "iznad crte" i čini se da se opstanak već sada može smatrati nemogućom misijom.

Sa druge strane, Lozničani se nalaze u nešto povoljnijem položaju. Sakupili su 23 boda, ali da bi obezbedili opstanak, neophodne su im pobede koje klub nije ostvario još od meseca novembra prethodne godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading