MerkurXtip „SA TERENA“: U Stanišiću su u poslednje tri sezone izborena tri plasmana u viši rang!

Autor:

Sport

22.03.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videćete veoma zanimljivu priču o klubu sa ljudima iz uprave Goranom Trivićem i Zoranom Milićem Žegijem koji se trude, zajedno sa saradnicima i lokalnom samoupravom, da unapređuju infrastrukturu i uslove za rad.

Republika

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja će, putujući po SUrbiji, predstavljati klubove iz nižih liga. Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Republika

Iz epizode u epizodu imamo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a 24. epizoda donosi priču o Fudbalskom klubu Stanišić iz istoimenog mesta sa samog severa Srbije koje broji nešto manje od 3.000 stanovnika. Fudbalski klub je osnovan 1920. godine, ali zbog egzistencijalnih problema, praktično je formiran novi 2018. godine i sada se takmiči u Srpskoj ligi - grupa Vojvodina.

Duga je tradicija fudbala u ovom mestu, a većinu igrača čine momci iz mesta, pojačani sa nekoliko njih sa strane, ali ova sezona je čini se predodređena za borbu za opstanak. Kako kažu iz kluba, neće biti kraj sveta ni ako se ispadne u niži rang i da je jedino važno da fudbal nastavi da se igra u Stanišiću.

 

 

Videćete veoma zanimljivu priču o klubu sa ljudima iz uprave Goranom Trivićem i Zoranom Milićem Žegijem koji se trude, zajedno sa saradnicima i lokalnom samoupravom, da unapređuju infrastrukturu i uslove za rad.

Iako ponekad nije lako, lopta se kotrlja u Stanišiću, a čućete i priču o, kako kažu, 3. poluvremenu, najvažnijem u fudbalu i šta treba da se radi posle pobede ili poraza i gubitka dosta tečnosti. Za kraj, teško biste pogodili koji je to još sport zastupljen u okviru fudbalskog sportskog centra, ali i to smo vam otkrili na licu mesta.

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading