HAJDUK CILJA VIŠI RANG: Pored odličnih prolećnih rezultata dogovoren je dolazak SUPERLIGAŠKOG igrača!

Autor:

Sport

22.03.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema sumnje, tim iz Beške će pojuriti prvo mesto ove sezone!

HAJDUK CILJA VIŠI RANG: Pored odličnih prolećnih rezultata dogovoren je dolazak SUPERLIGAŠKOG igrača!

Foto: FK Hajduk Beška

Ekipa iz Beške, nekadašnji član Vojvođanske lige Jug trenutno se takmiči u Sremskoj ligi. Zimsku pauzu Hajduk je proveo na šestoj poziciji sa 25 bodova.

Republika

Posle trećeg kola prolećnog dela prvenstva, Hajduk sa maksimalnih devet bodova iz tri meča, uz nešto slabije rezultate ekipa iz samog vrha, sada se nalazi na deobi drugog mesta. 

Hajduk isto kao i Srem iz Sremskih Mihaljevaca ima 34 boda, lider na tabeli, ekipa Budućnosti ima tri više.

Tim iz Beške je na prolećnoj premijeri savladao Sremac (Deč) sa 1:0, zatim je zabeležen još jedan trijumf na gostovanju Radničkom iz Iriga (4:1) i u prošlom kolu je pobeđena Sloga na svom terenu minimalnim rezultatom.

Odlični prolećni rezultati i proboj u sam vrh tabele su razlog za veliku radost među navijačima, a danas je klub objavom na zvaničnom profilu dodatno obradovao svoje simpatizere. 

Vladimir Simunović (29) nekadašnji igrač Zemuna, Kolubare, Turbine, Spartaka iz Subotice, Radničkog iz Niša, Inđije i Feniksa iz Stare Pazove, gde je imao i poslednji angažman je novi član tima iz Beške. 

Simunović u Hajduk stiže kao slobodan igrač, pa samim tim klub neće imati poteškoća oko njegove registracije van prelaznog roka. Reč je o igrači koji pokriva poziciju štopera i sigurno će dosta značiti na šampionskom putu timu iz Beške. 

Predstojećeg vikenda ekipa Hajduka gostuje sastavu Fruškogorca iz Manđeloša, susret je zakazan za nedelju od 15 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
petar

22.03.2023 14:02

Prva tri kola prolecnog dela prvenstva i 9 bodova .Lepo al da li je regularno ili kupljeno to najbolje znaju gospoda iz Beske i rukovodstvo kluba.Sa Sremcom dogovoreno jos na pocetku sezone ,u Irigu sudije pogurale,kao i u subotu u 94 min.Toliko o regularnosti.