I PORED POBEDE OSTAO GORAK UKUS: Trener Jović je podneo neopozivu ostavku na mestu trenera Omladinca!

Autor:

Sport

21.03.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je na upravi da pronađe trenera koji će nastaviti operaciju opstanak!

I PORED POBEDE OSTAO GORAK UKUS: Trener Jović je podneo neopozivu ostavku na mestu trenera Omladinca!

Foto: FK Omladinac Botoš

U okviru 18. kola Vojvođanske lige Istok ekipa Omladinca u derbiju donjeg dela tabele dočekala je sastav Begeja iz Žitišta. Prvi susret ova dva tima završen je bez pobednika, rezultat je glasio 1:1.

Republika

Utakmica je krenula otovreno sa obe strane, bez previše kalkulacija sa željom da se sa tri boda krene ka sigurnoj luci na tabeli.

Domaći tim je u 21. minutu uspeo da zatrese mrežu mladog Konstantina Ševara. Posle polukontre, Luku Živojinova je uposlio odličnim pasom Pera Zekić, a mladom igraču nije bio problem da loptu smesti u gol, 1:0 za Omladinac.

Samo tri minuta kasnije, strelac prvog gola sada je imao ulogu asistenta. Ivan Puškaš je odlično ispratio kako se situacija odvijala postiže pogodak kojim duplira prednost svog tima.

Do kraja poluvremena beležimo i dva žuta kartona, po jedan na obe strane.

U nastavku meča viđena je ravnopravna borba na obe strane, bez mnogo akcija koje bi rezultirale golovima.

Jedini pogodak u drugom delu viđen je u 80. minutu kada je Uroš Kuč zatresao mrežu Miškova za 2:1.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, Strahinja Umićević iz redova Begeja je "požuteo". 

Posle pobede u deriju donjeg dela tabele, Dragan Jović, šef stručnog štaba podneo je neopozivu ostavku na mesto trenera.

Predstavnik kluba, Nikola Nataroš je povodom toga poručio:

- Zahvaljujem se gospodinu Joviću na svemu pruženom, čat i privilegija je imati takvog čoveka i trenera u našem klubu, ali jednostavno se nije poklopilo ništa i ostaje žal što se ranije nismo sreli. Sve najbolje od srca mu želimo. Dao si 200 % za klub u nekim neverovatno teškim trenucima i to se ne zaboravlja. Nama ostaje neizvesnost i videćemo dalji rasplet situacije. 

Omladinac FAM (Botoš) - Begej (Žitište) 2:1 (2:0)

Omladinac: Miškov, Puškaš, Samolovac (od 62' Spalević), Zekić, Novković, Lojpur, Živojinov, Marković, Novak, Bojić, Tomić

Begej: Ševar, Trivunović (od 78' O. Umićević), Pavlović (od 60' Miholjčić), Prošić, Obrenić, S. Umićević, Gašić, Kuburović, Kuč (od 90' Virag), Milin, Nikolić 

Ovom pobedom Omladinac je preskočio rivala na tabeli i sada se nalazi na deobi 12. pozicije, dok je Begej spao na 14. mesto.

U sledećem kolu u Žitište gostuje ekipa Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva, dok će Omladinac ići na noge ekipi Proletera iz Banatskog Karlovca.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading