SLOBODA SE REVANŠIRALA KRUŠEVLJANIMA ZA PORAZ IZ PRVOG DELA: Bačanin se odličnim potezom oslobodio čuvara i poslao je loptu u mrežu Trajala!

Autor:

Sport

19.03.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin konkretniji u završnici i sa više šansi uspeo da dođe do gola kojim su osigurali sva tri boda!

SLOBODA SE REVANŠIRALA KRUŠEVLJANIMA ZA PORAZ IZ PRVOG DELA: Bačanin se odličnim potezom oslobodio čuvara i poslao je loptu u mrežu Trajala!

Foto: youtube.com/printscreen

Na stadionu Radomir Antić u okviru 24. kola Prve lige Srbije Sloboda je ugostila ekipu Trajala. Prvi susret igran u Kruševcu završen je pobedom domaćeg tima rezultatom 2:1.

Republika

Bio je ovo neki vid derbija sredine tabele, do ovog kola Sloboda je sa 28 bodova držala 10. poziciju na tabeli, dok je Trajal sa jednim bodom više bio odmah iznad njih.

Prvu ozbiljniju priliku beležimo na polovini Trajala, Miloš Ristić je uputio udarac ka mreži koju je na ovom susretu čuvao mladi Jordanov, ali je lopta prošla pored desne stative.

Inicijativa domaćih igrača rezultirala je novom dobrom prilikom, na ubačenu loptu sa leve strane odlično je reagovao Bačanin, ali je golman Trajala izbacio loptu u korner. 

Do kraja poluvremena beležimo tri udarca igrač Slobode, ali su svi bili bezopasni po gol protivnika, mogli su i gosti do gola iz kombinacije posle prekida, ali je lopta završila u gol-aut.

Na poluvreme se otišlo najnepopularnijim fudbalskim rezultatom, 0:0.

Kruševljani dosta bolje otvaraju drugo poluvreme, prvo je odličan udarac zaustavio golman Vukašinović, a zatim je i napadač Trajala bio neprecizan, loptu je poslao daleko preko gola.

Mogli su domaći posle nespretne reakcije odbrane protivnika do izgledne prilike za postizanje gola, ali je neodlučnost tu šansu raspršila.

Igrao se 84. minut kada je ubačenu loptu skoro u peterac protivnika primio Marko Bačanin, odličnom varkom prevario je čak tri protivnička igrača i perfektno preciznim udarcem poslao je loptu u gol Kruševljana, 1:0 za Slobodu.

 

 

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, glavni sudija na meču, Nikola Petrović je na ovom susretu pokazao šest žutih kartona, pet u koloni gostiju i jedan u domaćem timu.

Sloboda (Užice) - Trajal (Kruševac) 1:0 (0:0)

Sloboda: Vukašinović, Milekić, T. Glišović (od 62' Petrović), Rašković (od 81' Radoman), Đukić (od 62' Gajić), Bačnin (od 86' Stanojević), R. Glišović, Ristić, Miličić

Trajal: Jordanov, Vesić (od 60' Savić (od 87' B. Punoševac)), Golubović, Stojanović (od 77' Radivojević), Krstić, Mijailović, Aleksić, Miloševič (od 77' Pavlović), D. Punoševac, Sredojević, Rašković (od 87' Milisavljević)

Ovom pobedom Sloboda je zamenila pozicije sa Trajalom i sada ona drži devetu poziciju sa 31 bodom, dok Kruševljani imaju dva manja i nalaze se na desetom mestu.

U sledećem kolu u Kruševac stiže Radnički sa Novog Beograda, dok Sloboda gostuje Jedinstvu sa Uba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading