DERBI SREDINE TABELE BEZ POBEDNIKA: Sloboda nastavila seriju bez poraza, dok Sloga i dalje traga za prvim prolećnim slavljem!

Autor:

Sport

19.03.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podela bodova je možda i najrealniji rezultat.

DERBI SREDINE TABELE BEZ POBEDNIKA: Sloboda nastavila seriju bez poraza, dok Sloga i dalje traga za prvim prolećnim slavljem!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Na stadionu u Temerinu u okviru 18. kola Vojvođanske lige Jug, Sloga je ugostila sastav Slobode. U prvom susretu ova dva tima, igranom u Donjem Tovarniku slavila je domaća ekipa minimalnim rezultatom. 

Republika

Derbi sredine tabele je bio baš ono kao što i sam naziv kaže, dosta borbe po čitavom terenu, bez nekih preteranih rizičnih poteza i pomeranja linija. 

Gosti su nešto bolje ušli u meč, imao je priliku Milojević da dovede Slobodu u vođstvo, ali je bio neprecizan.

Nastavili su sa napadima gosti što ih je dovelo i do vođstva. Igrao se 22. minut kada je posle skraćenog slobodnog udarca sa desne strane, ubačena lopta od strane kapitena Josimova kačila nekog od igrača i završila je u mreži Vojvodića. Sloboda vodi u Temerinu.

Do desetominutne pauze nije bilo promene rezultata, rovovska bitka po celom terenu rezultirala je i sa pet javnih opomena. Tri puta su upisani igrači domaćeg, dok su dva puta požuteli fudbaleri gostujućeg tabora.

Odmah na startu drugog dela domaći dolaze do izjednačenja. Slobodan udarac je odlično izveo mladi Đorđe Prolić, golman Jagodić je bio bez šansi da spasi svoj gol, 1:1.

Do kraja meča pokušali su treneri na obe strane da promene situaciju na semafori uz pomoć rezervista sa klupe, ali to nije bio slučaj.

Utakmica je završena rezultatom koji je postavljen na samom startu drugog poluvremena, 1:1.

Sloga (Temerin) - Sloboda (Donji Tovarnik) 1:1 (0:1)

Sloga: Vojvodić, Pastor, Tomić, B. Prolić, Banović (od 46' Marić), Krajnović, Đ. Prolić, Marjanović (od 81' Vuković), Bukvić (od 76' Radonić), Borić, Karać

Sloboda: Jagodić, Čolić, Kuburović, Josimov, Stepanović (od 69' Dragojević), Aćimović, Milojević (od 88' Lazarević), Milinković (od 69' Petrović), Perović, Đuričić, Mandić

Ovim rezultatom oba tima su zadržala svoje pozicije na tabeli, Sloga je na osmoj, dok je Sloboda sa tri boda više na sedmoj poziciji na tabeli.

U sledećem kolu Sloboda dočekuje Hajduk iz Divoša, dok Sloga gostuje ekipi Jedinstva iz Rumenke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading