SERIJA REMIJA JE PREKINUTA: Sloga slavila - u Loznu se vraćaju sa tri boda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.03.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno se i to dogodilo.

SERIJA REMIJA JE PREKINUTA: Sloga slavila - u Loznu se vraćaju sa tri boda!

Foto: FK Borac Bivolje

Na startu prolećnog dela sezone u okviru Prve rasinske okružne lige, fudbaleri Sloge iz Lozne zabeležili su tri uzastopna remija (Sloga Ćićevac 3:3, Sloga Dašnica 0:0 i Temnić 1924 Varvarin 0:0), a sada se sa gostovanja u Velikom Šiljegovcu vraćaju sa "tri boda u džepu".

 

Susret između domaćeg Jastrepca i ekipe iz Lozne koji je odigran na terenu sa veštačkom travom Sportskog centra "Kruševac" u Bivolju pripao je fudbalerima Sloge, rezultatom 2:1.

Na samom startu utakmice već u prvom minute šansa za goste. Naime danas vrlo raspoloženi Andrija Pećerić je prevario svog čuvara, stuštio se ka golu domaćina i kada se očekivao pogodak on je šutirao pored leve stative.

U nastavku poluvremena viđena je borba na sredini terena. Jak vetar koji je duvao
onemogućavao je igrače i jednog i drugog tima u preciznijim  pasovim ka svojim saigračima. U ovom delu igre nešto veći posed lopte su imali gosti iz Lozne koji su pokušavali šutevima iz daljine, ali bez uspeha. Domaćin je pokušavao preko iskusnog Jevgenijevića, ali ni oni nisu imali ozbiljniju priliku u prvom poluvremenu, tako
se na odmor otišlo sa najnepopularnijim rezultatom 0:0.

U poluvremenu trener gostiju Pavlović u igru uvodi Nenada Nedeljkovića koji je u mnogome promenio tok utakmice.

Nedeljković je svojim pravovremenim pasovima razigravao sa jedne strane Andrejića, a sa druge Pećerića koji su stvarali šanse pred golom Pešića.

 

U 50. minutu jedan brz kontranapad je predvodio Pećerić koji je na nekih 30 metara od gola prevario svog čuvara, uleteo kao tane u kazneni prostor i plasirao loptu u suprotni ugao nemoćnog golmana Pešića za zasluženo vođstvo svog tima.

Nakon postigrnutog pogotka fudbaleri Sloge su nastavili sa napadima i u dva, tri navrata su ozbiljno pripretili. I kako to obično biva kada se ne iskoriste prilike, u 60. minutu domaćin u dolazi do izjednačenja.

Miljković je sa nekih 35 metara iskosa sa leve strane uputio centaršut u kazneni prostor gostiju gde se pored statične odbrane najbolje snašao Milićević i glavom postigao izjednačujući pogodak.

Radost domaćina zbog izjednačenja je trajala petnaestak minuta. U 75. minutu odličan dupli pas na levoj strani napada su izmenjali Andrejić i Milojević, a ovaj drugi upućuje centaršut u srce kaznenog prostora. Na pravom mestu se našao Nenad Nedeljković koji je, danas dobru igru krunisao pogotkom za ponovno vođstvo i ispostaviće se za pobedu svog tima.

Imali su domaćini u poslednjim minutima utakmice dve, tri izgledne prilike međutim bez uspeha, tako da ceo plen odlazi za Loznu.

- Prva rasinska okružna liga, 21. kolo:

Jastrebac (Veliki Šiljegovac) - Sloga (Lozna) 1:2 (0:0)

Stadion: Sportski centar "Kruševac), Bivolje

Gledalaca: 30

Sudija: Janjić (Kruševac)

Strelci: Milićević u 60. minutu za Jastrebac; Pećerić u 50. i N. NEdeljković u 75. minutu za Slogu

Jastrebac: Pešić, Rajković, Migrić, Milenković, A. Milenković, Miljković, Milićević, Jevgenijević, Ivković, Mihajlović, Arsenijević (Lazarević).

Sloga: Savić, S. Nedeljković, Milošević, Pećerić, Andrejić, Milojević, Mladenović, Mš. Kovačević, Ma. Kovačević, A. Vasiljević (N. Nedeljković), Velisavljević.

U narednom 22. kolu u Loznu stiže poslednjeplasirani Mačkovac, a Jastrebac gostuje ekipi Poleta u Milutovcu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading