BITKA ZA BODOVE ĆE NA OVIM DUELIMA BITI U DRUGOM PLANU: Đerdap dočekuje Ozren, dok će ekipa Ključa ugostiti sastav Nemetala!

Autor:

Sport

17.03.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Đerdapa se priključila humanitaroj akciji koju organizuje kolektiv Ključa!

BITKA ZA BODOVE ĆE NA OVIM DUELIMA BITI U DRUGOM PLANU: Đerdap dočekuje Ozren, dok će ekipa Ključa ugostiti sastav Nemetala!

Foto: FK Đerdap Kladovo

Predstojećeg vikenda u okviru svoj liga biće odigrani duel Đerdapa i Ozrena, odnosno Ključa i Nemetala.

Republika

U nedelju od 11 časova ekipa Ključa će u okviru prvog kola prolećnog dela prvenstva Borske okružne lige dočekati sastav Nemetala iz Donje Bele Reke. Domaćin susreta je zimsku pauzu proveo na deobi 14. pozicije na tabeli, dok su gosti nešto bolje plasiraniji, preko rezultata iz prvog dela prvenstva nalaze se na deobi osmog mesta.

Iz domaćeg tabora su se povodom predstojećeg meča oglasili, iz ne tako dobrog razloga:

- Prolećna premijera na našem terenu će pored borbe za bodove imati i humanitarni karakter. Pokušaćemo da sakupimo novačni prilog kako bi pomogli porodici našem prerano preminulom igraču, Dragiju Baronoviću. Kutija za prikupljanje novačnih sredstava će biti u prostorijama kluba na dan utakmice. 

Ključ (Podrška) - Nemetali

Nedelja od 11 časova na terenu Ključa

Ovoj humanitarnoj akciji se priključio i lider Zone Istok, ekipa Đerdapa iz Kladova koja je tim povodom na svojim zvaničnim profilima kluba poručila:

- Priključujemo se humanitarnoj akciji započetoj od strane naših sportskih prijatelja iz Podvrške, a u kojoj učestvuje i Kancelarija za malde Opštine Kladovo. Tokom trajanja našeg duela sa ekipom Ozren na našem stadionu će biti postavljena kutija za dobrovoljno davanje priloga u vidu novačnih sredstava. Molim Vas da dođete u što većem broju da našim momcima pružite vetar u leđa da na sportskom terenu pobedimo rivale iz Sokobanje, a da van terena svi zajedno pobedimo u mnogo značajnijoj "utakmici" i pokažemo da je Kladovo opština otvorenog srca, srdačna i požrtvovana, uvek spremna da pomogne onima kojima je pomoć potrebna!

Đerdap (Kladovo) - Ozren (Sokobanja)

Subota od 15 časova na terenu u Kladovu

Prvi duel Ključa i Nemetala završen je pobedom ekipe iz Donje Bele Reke na domaćem terenu rezultatom 4:1. Dok je na susretu u Sokobanji slavio tada gostujući tim iz Kladova rezultatom 9:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading