RADNIČKI - KLUB ZA VELIKA DELA: Ponos Sremske Mitrovice izbacio Partizan, pa pokazao zube Crvenoj zvezdi! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa "Nižih liga" prisustvovala je spektaklu u Kupu Srbije.

RADNIČKI - KLUB ZA VELIKA DELA: Ponos Sremske Mitrovice izbacio Partizan, pa pokazao zube Crvenoj zvezdi! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

FK Radnički Sremska Mitrovica

Izbacili Partizan, pa izašli na megdan Crvenoj zvezdi. I, nisu se obrukali!

Republika

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice za kratko vreme došli su u centar pažnje srpske fudbalske javnosti, ali daleko od toga da je ovaj klub nov na fudbalskoj mapi.

Radnički je osnovan davne 1922. godine i tokom svoje duge istorije predstavljao je Sremsku Mitrovicu na fenomenalan način. Ove sezone uspeli su igrači Radničkog da izbace Partizan iz Kupa Srbije, a bili su blizu senzacije i protiv Crvene zvezde. Prepune tribine, hrabra igra, južnoamerička atmosfera, ali i šampion koji dodaje gas, pobeđuje sa 3:1 i budi iz sna prvoligaša. Ipak, igrači, stručni štab, uprava i navijači ponosa Sremske Mitrovice nemaju za čim da žale jer su klub i grad prikazali u sjajnom svetlu, a ekipa Nižih liga bila je na licu mesta kako bi uveličala spektakl, ali i bolje upoznala Srbiju sa ovim, više nego zanimljivim, klubom.

Sportski direktor Dragan Despotović, trener Darko Tešović i kapiten Vladimir Ilić otkrili su nam neke interesantne detalje o Radničkom, a celu priču možete pogledati na Jutjub kanalu Republika News.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading