SINKOVČANI ODLIČNO IGRAJU U KUPU: Mogu li tu formu preneti i na prolećnu premijeru protiv ekipe Derbija!?

Autor:

Sport

17.03.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U odličnoj formi domaćin dočekuje ekipu koja se bori za sam vrh tabele!

SINKOVČANI ODLIČNO IGRAJU U KUPU: Mogu li tu formu preneti i na prolećnu premijeru protiv ekipe Derbija!?

Foto: FK Gornje Sinkovce

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Gradske lige Leskovac ekipa Gornje Sinkovce ugostiće sastav Derbija 2016. Biće ovo jako zanimljiv meč, duel dva tima iz komšiluka i zapravo jedina dva koja se nalaze na Hisarskom Putu.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta je na zimsku pauzu otišao sa poslednje pozicije na tabeli koju drže sa samo tri osvojena boda. Bodovni saldo su sakupili uz pomoć tri nerešena rezultata na svom terenu. Pred svojim navijačima u prvom delu prvenstva odigrali su pet susreta, dok su u ulozi gosta bili u sedam mečeva, pa se u nastavku prvenstva očekuju nešto bolji rezultati zbog više duela na domaćem stadionu. 

Treba napomenuti da su Sinkovčani napravili dva ogromna iznenađenja u kupu Jablaničkog okruga, dva velika favorita u duelu sa njima su poražena i sada se ekipa nalazi u trećem kolu.

Na stadionu Omladinac u Sinkovcu u nedelju će gostovati sastav ŠFU Derbi. Ekipa iz Vlase je od svog osnivanja već bila jednu sezonu u višem rangu, a sada će nastojati da se ove godine i vrate tamo. Pred kraj jesenjeg dela prvenstva napravili su seriju od tri mečeva u kojima su osvojili samo jedan bod, pa ih je to dosta udaljilo od samog vrha tabele. U prolećni deo prvenstva ulaze sa treće pozicije, sa dva boda zaostatka za prvim timom iznad njih, odnosno šest od lidera na tabeli.

Prvi susret ova dva tima dobila je ekipa Derbija koja je tada bila i domaćin rezultatom 3:0.

Gornje Sinkovce - Derbi (Vlase)

Nedelja, 19. mart od 11 časova

Stadion Omladinac u Sinkovcu

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading