NEKADAŠNJI ČLANOVI VIŠEG RANGA IGRAJU DERBI: Zamfirović veruje u kvalitet svog tima i nada se pobedi!

Autor:

Sport

16.03.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi koji može dosta toga da odluči i pored toga što je tek početak drugog dela prvenstva.

NEKADAŠNJI ČLANOVI VIŠEG RANGA IGRAJU DERBI: Zamfirović veruje u kvalitet svog tima i nada se pobedi!

Foto: FK Kulpin

U okviru 15. kola Opštinske lige Bačka Palanka očekuje nas derbi susret dva tima koji se naalze u samom vrhu tabele, Kulpin će dočekati ekipu Vojvodine iz Tovariševa.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta je pre dve sezone ispao iz PFL-a Sombor i sada teži tome da se vrati u rang u kojem po mnogima i pripada. Sa učinkom od 11 pobeda i dva poraza Kulpin drži drugu poziciju na tabeli koju deli sa predstojećim rivalom iz Tovariševa. Treba napomenuti da tim Vojvodine ima i utakmicu manje.

Ekipa Kulpina na domaćem terenu u šest mečeva ima isto toliko pobeda, radi se o sastavu koji ima najbolji napad u ligi, 55 puta su igrači tresli protivničke mreže. Dva poraza do sada upisana su van svog stadiona, na gostovanju u Tovariševu i Bačkom Magliću.

Kapiten, a ujedno i predsednik kluba, Nenad Zamfirović je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Očekuje nas veoma teška i za nas najvažnija utakmica u ovom periodu prolećnog dela sezone. Poštujemo i respektujemo Vojvodinu, ali isto tako verujemo u kvalitet našeg tima, momci su maksimalno motivisani i daće svi poslednji atom snage da ostvarimo pobedu. Znamo da ovakvi mečevi odlučuju i najsitniji detalji i zato ćemo pokušati na tim sitnicama da donesemo prevagu u našu korist. Iako imamo malih kadrovskih problema zbog povreda, verujem da će novi šef Sovilj naći rešenje i da ćemo na krilima naše publike ostvariti pobedu. 

U Kulpin u nedelju stiže ekipa Vojvodine koja u poslednje dve sezone ne uspeva da se zadrži u rangu u kojem se nalazi. Posle Vojvođanske lige Sever, sišli su i iz PFL-a Sombor, ali su na dobrom putu da ove godine izbore ekspresan povratak. U odnosu na prva tri tima, sastav iz Tovariševa ima utakmicu manje, pa samim ukoliko na njoj trijumfuje stići će do prvog mesta, sa dva boda više u odnosu na trenutnog lidera. 

Skor od 11 pobeda i samo jednog poraza je odlična zaliha pred duel sa ekipom Kulpina. Jedini neuspeh Vojvodina je upisala upravo protiv trenutnog lidera na gostovanju kada su poraženi rezultatom 3:0.

Prvi susret ova dva tima dobila je Vojvodina pred svojim navijačima rezultatom 4:1.

Kulpin - Vojvodina (Tovariševo)

Nedelja, 19. mart od 15 časova

Stadion u Kulpinu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading