PROVERENI IGRAČI ZA NASTAVAK ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: Ekipa Dokmir je spremna za velika dela!

Autor:

Sport

16.03.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pametan odabir pojačanja za proleće može doneti plasman u viši rang.

PROVERENI IGRAČI ZA NASTAVAK ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: Ekipa Dokmir je spremna za velika dela!

Foto: FK Dokmir

Ekipa Dokmir je dugogodišnji član Opštinske lige Ub (grupa Zapad), ali je ove sezone jako blizu pozicije koja bi im omogućila plasman u Međuopštinsku ligu Kolubara

Republika

Na zimsku pauzu otišli su sa učinkom od pet pobeda, jednog poraza i dve podele bodova što je bilo dovoljno za deobu druge pozicije, sa samo bodom zaostatka za liderom. Prva četiri tima na tabeli nalaze se u razmaku od samo dva boda pa nas na proleće očekuje jako zanimljiva borba za poziciju koja vodi u viši rang. 

Sastav iz Dokmira je nešto slabije počeo sezonu, u prvom kolu zabeležili su ubdeljiv poraz od 5:1 na gostovanju ekipi Vrelo, zatim su odigrali meč bez golova sa sastavom Brezovice i upravo su to timovi sa kojima će voditi borbu za prvo mesto. Dokmir je uspeo da savlada jesenjeg prvaka na svom terenu sa 2:0.

Igrački kadar za vreme prelaznog roka nije pretrpeo velike promene, jedini igrač koji je razdužio njihov dres je Đorđe Višić koji je prešao u Tamnavu iz Sovljaka. Što se tiče dolaza bilo ih je četiri.

Dragan Nestorović, legenda ubskog fudbala, čovek koji godinama rešete protivničke mreže pristigao je iz redova Budućnosti iz Slatine.

Ivan Janković je u prethodnom periodu nastupao za Paljuvi. Reč je o igraču koji je prošao školu Jedinstva sa Uba, karakteriše ga velika brzina i odlična kontrola lopte, odlučio je da u predstojećem periodu pomogne ekipi iz svog zavičaja.

Aleksandar Vujić je na prošloj adresi branio boje Zvizdara. Jako iskusan igrač koji u svakom timu donosi veliku sigurnost, a zatim i odličnu realizaciju na protivničkoj polovini.

Kvartet pojačanja zatvara Marjian Popović koji dolaze iz redova Čučuge. Momak čije lopte stižu do saigrača kao da su navođene. Zna da pošalje dobar pas, ali isto tako zna i da vodi loptu do samog gola protivnika. 

Ekipa se kroz pripremne mečeve uveliko sprema za nastavak prvenstva. Do sada su odigrali pet prijateljskih susreta sa učinkom od tri pobede i po jednu podelu bodova i poraz.

Start prolećnog dela prvenstva će biti jako bitan za ekipu Dokmir, imajući u vidu da se igraju u prva dva kola mečevi sa direktnim konkuretnima za prvu poziciju na tabeli.

BONUS VIDEO: 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zvrk

17.03.2023 18:55

Nedimović vezni?