GENERALNA PROBA PRED DERBI SEZONE: Nezgodni rival iz Lešnice stiže na "Stamford Bridž" - Hajduk Stanko traži bodove uoči gostovanja u Ljuboviji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin jeste favorit, ali se i gosti nalaze u seriji trijumfa.

GENERALNA PROBA PRED DERBI SEZONE: Nezgodni rival iz Lešnice stiže na "Stamford Bridž" - Hajduk Stanko traži bodove uoči gostovanja u Ljuboviji!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Prethodnog vikenda nastavljno je takmičenje u okviru Mačvanske okružne lige, a u prolećnoj premijeri lider ovog takmičenja, ekipa Hajduk Stanka ostvarila j ubedljiv trijumf nad Drinom iz Badovinaca.

 

Crnobarski "Stamford Bridž" bio je svedok sjajnog ostvarenja. Sa čak 11:0 savladan je rival u prvom kolu drugog dela šampionata, a već narednog vikenda u Crnu Baru stiže ekipa Vidojevice iz Lešnice koja se trenutno nalazi na desetoj poziciji Mačvanske okružne lige, ali i ekipa koja je u psolednja tri prvenstvena duela zabeležila isto toliko trijumfa.

Vidojevica je u prethodnoj takmičarskoj rundi na svom terenu savladala Antimon iz Zajače rezultatom 3:1 i potpuno je jasno da na "Stamford Bridž" stiže sa velikom dozom optimizma i nadom da može i favoritu pomrsiti račune.

Uoči predstojećeg duela svoja očekivanja izneo je vezni fudbaler crnobarske ekipe Uroš Janković:

- Nakon pobede u uvodnoj utakmici prolećnog dela prvenstva, protiv Drine iz Badovinaca, naša motivacija u nedelju će biti još veća. Pred nama je jedna od težih utakmica protiv ekipe Vidojevice, ekipe koja zna da pokaže svoj kvalitet u utakmicama koje nose veliki značaj. Gosti imaju odlične pojedince poput Picija Vukovića i napadača Mladena Josića. Na nama je da nastavimo pobednički niz i da sa još jednim trijumfom napravimo odličnu uvertiru pred derbi sezone i gostovanje narednog vikenda u Ljuboviji. Verujem u svoju ekipu i nadam se da ću nastaviti golgeterski niz i u ovom kolu.

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Nezgodan protivnik stiže na "Stamford Bridž"

 

- Mačvanska okružna liga, 17. kolo:

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Vidojevica (Lešnica)

Stadion: "Stamford Bridž", Crna Bara

Datum: Nedelja, 19. mart

Početak: 15 časova

Kao što je istakao Uroš Janković, predstojeći susret protiv nezgodnog rivala iz Lešnice, predstavljaće i generalnu probu pred veliki derbi ovosezonskog takmičenja. Poslednjeg vikenda meseca marta, ekipa Hajduk Stanka će gostovati u Ljuboviji gde će se sastati sa ekipom Drine i navedeni susret može u mnogome odrediti i dalji tok borbe za plasman u viši rang takmičenja, Zonu Kolubarsko-mačvansku.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading