JAKO SADRŽAJAN MEČ U PETLOVAČI: Podela bodova najrealniji rezultat duela dva jako dobra sastava!

Autor:

Sport

15.03.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golmani na obe strane heroji svojih timova.

JAKO SADRŽAJAN MEČ U PETLOVAČI: Podela bodova najrealniji rezultat duela dva jako dobra sastava!

Foto: FK Petlovača

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Međuopštinske lige Mačva, jesenji prvak gostovao je ekipi Petlovača. U prvom susretu ova dva tima Stojan Lazarac je na svom terenu slavio minimalnim rezultatom.

Republika

Po veoma teškom terenu viđena je prava prvenstvena utakmica, derbi kola sa puno duela, startova i dosta promašenih prilika.

Bolje su u meč ušli gostujući igrači, imali su igrači jesenjeg prvaka dve odlične prilike preko Jovičića, ali nije bilo pogotka.

Imali su gosti i priliku sa penala da dođu do vođstva, ali isti nisu uspeli da realizuju.

Udarac sa kreča kao da je trgnuo domaće igrači, krenuli su sa nešto boljom igrom na protivničkoj polovini što je rezultiralo prvim šutem koji je završio i u mreži. Nenad Tešić je u 32. minutu doveo Petlovaču u vođstvo.

Mogao je domaći tim da duplira prednost do kraja prvog dela, ali je na sreću gostujućih igrača Panić bio neprecizan. 

Desetominutna pauza vratila je u "normalu" igrače jesenjeg prvaka, odmah na startu drugog dela izvršene su i dve izmene.

Krenuli su gosti nešto boljom igrom u drugom poluvremenu, ali prve velike prilike opet su bile pred njihovim golom, raspoloženi Babić je odličnim intervencijama održavao svoj tim u igri.

Nedugo zatim glavni sudija Bojan Ruvidić opet je pokazao na belu tačku za goste, jedan od igrača iz domaćeg tima je igrao rukom u kaznenom prostoru. Reprzira prvog jedanaesterca, gosti opet ne uspevaju da pošalju loptu u mrežu.

Izjednačujući pogodak viđen je u 72. minutu, posle gužve ispred gola domaćina, najbolje se snalazi Nemanja Jovičić i lopta završava iza leđa golmana Miloševića, 1:1.

Na stadionu u Petlovači viđena je jako dobra utakmica, sa dosta šansi i događaja po veoma vlažnom terenu. Po mnogim objektivnim posmatračima ovo je i realan rezultat meča, jer ni jedan ni drugi tim nisu zaslužili da izgube.

Petlovača - Stojan Lazarac (Sovlja) 1:1 (1:0)

Petlovača: Milošević, Đokanović, Vasiljević (od 66' Frajtović), Vujić, Krstić, Trifunović, N. Đurđević, Panić, Tešić, M. Đurđević (od 57' Dragićević), Perić (od 74' Momčilović)

Stojan Lazarac: Babić, Panić, Nikolić (od 46' Jovanović), Đukanović, D. Pavlović, Filipović, A. Pavlović (od 46' Frajtović), Petrović (od 83' Jović), Miražić (od 83' Marinković), Đonlić, Jovičić

Posle rezultata na prolećnoj premijeri jesenji prvak deli prvo mesto sa ekipom Duško (Klenje), dok je sastav Petlovače spao sa četvrte na petu poziciju na tabeli.

U sledećem kolu u Sovljak stiže Napredak (Mačvanski Belotić), dok ekipa Petlovače gostuje Torpedu (Tabanović).

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading