VIDIMO SE U PLEJ-OFU: Nakon poraza u Pančevu, trener inđijskog prvoligaša nije imao dilemu - sledeći put POBEĐUJEMO! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.03.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog vikenda u Pančevu je odigran susret dve ekipe koje u aktuelnoj sezoni imaju velike ambicije.

VIDIMO SE U PLEJ-OFU: Nakon poraza u Pančevu, trener inđijskog prvoligaša nije imao dilemu - sledeći put POBEĐUJEMO! (VIDEO)

Foto: FK Železničar Pančevo

Iđijski živi zid

U susretu 23. kola Prve lige Srbije na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu sastale su se ekipe pančevačkog Železničara i Inđije Toyo Tires.

 

Domaća ekipa je u susret ušla sa tri pobede u isto toliko odigranih prolećnih mečeva čime su stigli do pozicije na tabeli koja po okončaju takmičenja direktno vodi u srpsku klupsku fudbalsku elitu, dok su fudbaleri iz Inđije nakon dva uvodna trijumfa u prethodnoj takmičarskoj rundi minimalnim rezultatom 0:1 poraženi od lidera, novobeogradskog IMT-a

Iz svega navedenog, bilo je jsno da se u Pančevu očekuje zanimljiva fudbalska predstava koja je na kraju pripala domaćim fudbalerima. Železničar je golom Daria Grgića u 50 minutu susreta stigao do minimalnog trijumfa, ali i pored poraza u redovima inđijskog kluba ne provejava nezadovoljstvo:

- Železničar je zasluženo pobedio, sve je bilo sjajno, od organizacije, preko suđenja, do igre. Momcima nemam šta da zamerim, dobro su igrali, borili se i verujem da su svi uživali u meču koji je opravdao epitet derbija - započeo je svoje izlaganje šef stručnog štaba Goran Dragoljić za "Sportski žurnal", a zatim nastavio:

- U prvih 45 minuta bili smo taktički perfektni, ali u nastavku, u fizičkom smislu, nismo uspeli da ispratimo ritam utakmice. Nismo imali ni jaku klupu da odgovorimo na dešavanja na terenu, pa je domaćin to iskoristio. 

 

 

Osvrnuo se šef struke inđijskog prvoligaša i na dva uzastopna duela sa vodećim ekipama:

- Utakmice sa IMT-om i Pančevcima bile nam najlakše u sezoni, jer nismo imali šta da izgubimo, a slede najopasnije. U duelu sa Zlatiborom moramo da budemo maksimalno oprezni. Gosti će da se fokusiraju na odbranu, da odnesu makar bod a za nas su takvi mečevi najteži, jer volimo da igramo sa timovima koji gaje napadački stil.

Na kraju je Dragoljić imao jasnu poruku:

- Vidimo se u plej-ofu. Tada ćemo da pobedimo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading