SIGURNA REALIZACIJA PENALA: Jesenji prvak bez rešenja za disciplinovanu igru domaćeg tima!

Autor:

Sport

13.03.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitni bodovi za ekipu koja se nalazi u zoni ispadnja!

SIGURNA REALIZACIJA PENALA: Jesenji prvak bez rešenja za disciplinovanu igru domaćeg tima!

Foto: FK Kolare

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Pomoravske okružne lige jesenji prvak, Mladost (Jovac) gostovao je ekipi Kolare

Republika

Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa deobe 14. pozicije na tabeli, dok je lider imao prednost u odnosu na prve pratioce imao šest bodova prednosti.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, koji se u ovom duelu odužio. 

Već u 17. minutu šef stručnog štaba gostiju, Bojan Todosijević bio je primoran da izvrši izmenu. Aleksandar Panić je svoje mesto na terenu ustupio Milošu Rakiću.

Glavni sudija meča, Bojan Todorović je tokom prvog poluvremena imao dosta posla, tri puta je vadio žuti karton iz džepa, dva puta su požuteli igrači domaćina, dok je jednom javna opomena pokazana fudbaleru iz redova jesenjeg prvaka.

Trenutak koji vredi pomenuti iz prvog dela je kazneni udarac dosuđen u korist domaćina. Nikola Milošević je preuzeo odgovornost za udarac sa kreča, isti je realizovao pa je sastav Kolare došao do vođstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Posle desetominutne pauze viđena je rovovska borba po čitavom terenu, glavni sudija je još dva puta upisivao imena u koloni žutih kartona.

U 70. minutu je opet pokazao na belu tačku, ovoga puta na suprotnoj strani u odnosu na prvu situaciju. Siguran egzekutor u redovima gostiju bio je Jovan Stević, 1:1.

Kolare - Mladost (Jovac) 1:1 (1:0)

Kolare: Krstić, Radojković, Stojković, Milošević, Miladinović, Ilić, Jovanović, Jevremović, Nikolić (od 80' Kolarević), Marković, Dobrosavljević 

Mladost: Miletić, Panić, Đurić, Manić (od 85' Ivanović), D. Dimitrijević (od 68' Milićević), Anđelković, Savić, P. Dimitrijević, Stević, Milojević, Panić (od 17' Rakić)

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, domaći tim je protiv lidera osvojio jako bitan bod koji bi trebalo da ima velikog uticaja na psihološko stanje ekipe u borbi za opstanak. Lider je posle prolećne premijere "spao" na samo četiri bodova prednosti u odnosu na pratioce.

U sledećem kolu u Jovac stiže ekipa Borac 1950 (Bošnjane), dok sastav Kolara gostuje Rudaru iz Stenjevca.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading