GOLEADA TEMPA I POTISJA: Jedanaest puta je lopta završavala u mreži, Jovanović je pokazao srpskoligaški "pedigre"!

Autor:

Sport

13.03.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadači raspoloženi, ali trenere oba tima brine pristup i zalaganje u odbrani.

GOLEADA TEMPA I POTISJA: Jedanaest puta je lopta završavala u mreži, Jovanović je pokazao srpskoligaški "pedigre"!

Foto: FK Tempo Sefkerin

Juče je u Glognju odigran prijateljski susret između Tempa iz Sefkerina koji je imao ulogu domaćina i sastava Potisje (Knićanin). Oba tima nalaze se u samom vrhu svojih prvenstava i boriće se za poziciju koja bi ih dovela do višeg ranga.

Republika

Sam naziv utakmice "prijateljska" trebao bi da govori o načinu na koji bi igrači trebalo da pristupe istom, ali je na ovom duelu viđena prava goleada, skoro u svakom trenutku meča viđena je prilika ispred jednog od čuvara mreža.

Već do poluvremena golmani su zajedno na obe strane vadili mrežu šest puta, četiri puta su pogađali domaći igrači, dok su dva puta fudbaleri Potisja savladali čuvara mreže Tempa.

Visok tempo igre i bez previše posvećivanja pažnje odbrani donela su nam još pet gola posle desetominutne pauze. Susret je na kraju završen pobedom Tempa rezultatom 7:4. U pobedničkom timu pogađap je Cvetković, Bursać, Mladenović, Jovanović dva puta, Radomirović i jednom je igrač iz Knićanina savladao svog golmana. 

Treba napomenuti da se danas domaćoj publici prikazao Lazar Jovanović, sigurno najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku. Jovanović je dva puta tresao mrežu protivnika, posebno treba istaći gol koji je postigao prelepim lobom sa ivice šesnaesterca. Nekadašnji srpskoligaški fudbaler je pokazao da će u velikoj meri doprineti na proleće ekipi Tempa.

Sledećeg vikenda ova dva tima će se opet sastati u prijateljskom odmeravanju snaga, ovoga puta će ekipa Potisje biti domaćin susreta.

Tempo (Sefkerin) - Potisje (Knićanin) 7:4 (4:2)

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading