"DEZERT UVEK DOLAZI NA KRAJU": Sefkerinci doveli srpskoligaško POJAČANJE!

Autor:

Sport

12.03.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači su već u trenažnom procesu, predstavljanjem novajlija diže se velika euforija među navijačima.

"DEZERT UVEK DOLAZI NA KRAJU": Sefkerinci doveli srpskoligaško POJAČANJE!

Foto: FK Tempo Sefkerin

U Opštinskoj ligi Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo start prolećnog dela prvenstva zakazan je za prvu nedelju meseca aprila, do tada će ekipe nastojati da se što bolje pripreme za takmičarske mečeve.

Republika

Borba za plasman u viši rang vodiće se utroje, jedan od kandidata je i sastav iz Sefkerina koji pauzu između dva dela prvenstva provodi na drugoj poziciji sa dva boda zaostatka za liderom.

Ekipa Tempa je za vreme transfer perioda odradila po mnogima odličan posao. Za trenera prvog tima postavljen je Nebojša Petrović - "Maradona", u igračkom kadru pristigli su Mirko Plavšić, Nikola Dimitrov, Lazar Antanasijević i Miodrag Kozlovački. Na zvaničnom profilu kluba ovih dana predstavljena su još dva nova lica. 

Petar Uzelac (27) pokriva pozicije u veznom redu. Dolazi iz ekipe Ljukova, prošao je školu fudbala Crvene zvezde i Rada sa banjice, kasnije je igrao u Beogradu za Slaviju, Lokomotivu i Torlak.

Po nekim informacijama iz kluba poslednje u nizu pojačanja, a verovatno i najzvučniji novajlija koji će obući dres Tempa je Lazar Jovanović. Igrač koji pokriva poziciju ofanzivnog veznog, ali se dobro snalazi i u samom vrhu napada. Dolazi iz redova Borca iz Paraćina gde je u prvom delu sezone igrao u Srpkoj ligi. Prve fudbalske korake načinio je u Paraćinu i Borcu, kasnije je kao veoma perspektivan kadet prešao u Spartak iz Subotice. Tokom četvorogodišnjeg mandata u Subotici dobio je poziv i za kadetsku reprezentaciju naše zemlje. Karijera ga kasnije vodi u Bačku, a nakon toka se vraća u Borac iz kojeg stiže u Sefkerin.

Nema sumnje da se ekipa Tempa odlično pojačala, uprava kluba je postavila najviše moguće ciljeve, a ti ciljevi iziskuju i velike poslove u transfer periodu koji su po nekim procenama i odrađeni.

Prolećni deo prvenstva Sefkerinci otvaraju na svom terenu protiv ekipe Vojvodine koju su u prvom susretu na gostovanju savladali sa 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading