BILANS PRELAZNOG ROKA JE NEGATIVAN: Četiri odlaska pokrivena su samo jednim dolaskom u redovima Mladosti!

Autor:

Sport

10.03.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novajlija u ligi bez većih promena otvara sutra drugi deo prvenstva.

BILANS PRELAZNOG ROKA JE NEGATIVAN: Četiri odlaska pokrivena su samo jednim dolaskom u redovima Mladosti!

Foto: FK Mladost Dublje

Prošlogodišnji član Međuopštinske lige Sever se odlično snašao tokom prvog dela prvenstva Pomoravske okružne lige. Mladost je zimsku pauzu provela na šestoj poziciji na tabeli.

Republika

Novajlija u okružnoj ligi se najbolje snašao od tria koji je ušao iz grupe Sever. Sa učinkom od osam pobeda, šest poraza i tri nerešena meča, ekipa iz Dublja nalazi se u gornjem delu tabele. Rezultatima u drugom delu jesenjeg dela prvenstva znatno su popravili svoj bodovni saldo. 

Za vreme zimske pauze igrački kadar je u solidnoj meri promenjen, što se tiče odlazaka bilo ih je četiri. Željko Krstić i Bogdan Lazić prešli su u redove Vinogradara iz Crkvenca, Aleksandar Bogićević će u nastavku nositi dres Kupinovca, dok je Aleksandar Milovanović prešao u Mladi Borac iz Sedlara.

Jedini novajlija u dresu Mladosti je Nikola Jakovljević koji je u prethodnom periodu nastupao za Budućnost Đurinac. 

Za vreme pripremnog perioda tim iz Dublja je odigrao pet prijateljska susreta i tom prilikom su ostvarili tri pobede i dva poraza. Na otvaranju prolećnog dela prvenstva, koji startuje predstojećeg vikenda dočekuju Budućnost iz Milive.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading