Promocija i pomoć sportu obaveza svih nas!

Autor:

Sport

10.03.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da vrhunski sport egzistira na plećima onog bazičnog, na nižim ligama koje pored neupitnog kvaliteta mnogo doprinose stvaranju i razvoju mladih igrača.

 

Koliko puta smo do sada svedočili stvaranju velikih igrača svih sportova koji su počeli u školskom dvorištu ili na lokalnom terenu, a posle gledali njihove partije u dresu reprezentacije i velikih inostranih klubova. Za sve to, velikom većinom, zaslužni su „mali tereni“ koji rađaju velike sportiste.

 

Upravo zbog toga, svaka pomoć klubovima nižih liga je velika stvar za nosioce sporta u našoj zemlji, a MerkurXtip se od svog nastanka trudi svim silama da bude faktor pomoći, reklame i razvoja klubovima u nižim ligama. Ne pričamo tu samo o pomoći u vidu sportske opreme koja se deli gotovo na nedeljnom nivou putem glasanja na društvenim mrežama, već je velika stvar za sve ljubitelje, pre svega fudbala, što je tu i Xtip Stream, uživo prenosi utakmica nižih liga preko YouTube-a.

Uključujući sve četiri Srpske lige pa naniže do zonskih i područnih liga, kamere su tu, a ostalo je na igračima na terenu da se prikažu u najlepšem mogućem svetlu. Svakog vikenda MerkurXtip na svom YouTube kanalu prenosi tri utakmice, a za ovaj vikend zakazani su prenosi: BASK Tek – OFK Beograd iz Srpske lige – grupa Beograd danas od 14.30 časova, zatim iz  Srpske lige – grupa Zapad meč između Sloge iz Bajine Bašte i Smederava (subota, 14.30) i gradski derbi između OFK Kikinde i ŽAK-a u okviru Vojvođanske lige – grupa Zapad u subotu od 14.30 časova.

Svaki vikend u MerkurXtip-u je fudbalski i možete da pratite mečeve širom Srbije, a uglavnom se biraju derbi susreti koji odlučuju o direktnom poretku u vrhu. Ne moramo posebno da naglašavamo koliko ovakva vrsta promocije znači manjim klubovima, a ona se ogleda i kroz emisiju „Sa terena“ koja nam iz nedelje u nedelju donosi priču o nekom klubu koji se takmiči u nižim rangovima.

Uz to, veoma popularna je Xtip Kladionica, deo koji je namenjen klađenju na niže lige u našoj zemlji jer, budimo realni, nema ništa bolje od podrške svom timu kroz gledanje prenosa zajedno sa odigranim tipom na kladionici. Ponuda je uvek odlična i sigurno ćete naći nešto za sebe i pravi način kako da maksimalno uživate u predstavi ekipe za koju navijate.

Zato budite uz MerkurXtip i hajde da zajedno podržimo male lige i male klubove koliko god možemo jer to je obaveza svih nas iz sveta sporta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading