GENERALNA PROBA ZA NASTAVAK PRVENSTVA: Moravac u Mrštanu dočekuje ekipu Turekovca!

Autor:

Sport

09.03.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe ekipe žele pobedom da u dobrom raspoloženju dočekaju početak prolećnog dela prvenstva.

GENERALNA PROBA ZA NASTAVAK PRVENSTVA: Moravac u Mrštanu dočekuje ekipu Turekovca!

Foto: FK Turekovac

U nedelju od 15 časova na terenima sportskog centra Orion ekipa Moravca ugostiće sastav Turekovca, biće ovo generalna proba za oba tima pred nastavak prvenstva koji je zakazan za sledeći vikend. 

Republika

Bivši prvoligaš je u poslednje dve sezone uspeo da izbori dva uzastopna spuštanja u niži rang, trenutno su članovi Jablaničke okružne lige, ali po svemu viđenom ove takmičarske godine će ponoviti negativnu tradiciju iz poslednje dve. Na zimsku pauzu otišli su sa samo dva boda na tabeli što je bilo dovoljno za poslednje mesto na tabeli. 

Na terenima sportskog centra u Mrštanu gostovaće Turekovac, član Gradske lige Leskovac. Prošlogodišnji član Međuopštinske Jablaničke lige pokušaće u nastavku prvenstva da dođe do pozicije koja bi im omogućila borbu za ekspresni povratak u viši rang. Na zimsku pauzu otišli su sa zaostatkom od devet bodova za liderom i šest od drugoplasiranog tima. 

Član uprave Turekovca, Dušan Milenković za naš portal povodom predstojeće utakmice izjavio je:

- Odigrali smo pet prijateljskih utakmica do sada, rezultati su bili u drugom planu, ali smo zadovoljni prikazanom igrom. Možda smo malo razočarali protiv Ateltika na našem terenu, ali je sve to normalno za pripremni period. Momci vredno rade i čekaju svaki naredni meč sa nestrpljenjem. Ovi mečevi dosta znače mladim igračima koji su kako vreme ide sve bolji, falilo nam je nekoliko igrača pre svih povreženi Cvetanović i sveže operisani Milenković koji su propustili deo priprema.

Morac Orion (Mrštane) - Turekovac

Nedelja od 15 časova

Sportski centar Orion, Mrštane

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading