BSK VEĆ U TAKMIČARSKOJ FORMI: Mladost ima vremena da uigra tim do nastavka prvenstva!

Autor:

Sport

27.02.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična provera u sklopu priprema za nastavak sezone.

BSK VEĆ U TAKMIČARSKOJ FORMI: Mladost ima vremena da uigra tim do nastavka prvenstva!

Foto: FK Mladost Jelenac

Na stadionu u Belosavcima domaći tim BSK-a ugostio je sastav Mladosti iz Jelenca. Duel dve ekipe koje se nalaze u različitim rangovima takmičenja pružio je odličnu sliku trenerima.

Republika

Susret je počeo po veoma hladnom i ne tako pogodnom vremenu za igru, ali se igrači na terenu nisu predavali.

Gostujući tim je u meč ušao dosta opušteno, što se i videli na samom terenu, iskoristili su to igrači BSK-a. Bilo je prilika pred golom Radonjića, ali ih je on bez previše problema zaustavio.

Prva ozbiljnija šansi na utakmici viđena je na polovini ekipe Mladosti sredinom prvog dela igre. Po levoj strani posle prodora Veljković šalje loptu u kazneni prostor protivnika, usled loše reakcije odbrane ona stiže do druge stative sa koje je Nemanja Rankić sprovodi u mrežu, 1:0.

I u nastavku meča viđena je slična situacija na terenu, u gostujućeg taboru istakao se novajlija Ivan Blagojević koji je odlično dirigovao svojim timom sa sredine terena.

U drugom poluvremenu tempo igre je dodatno opao, nije bilo nekih izglednih prilika u kaznenim prostorima ekipa.

Posle ubačaja iz ugla u korist ekipe BSK, igrači Mladosti su opet loše reagovali, ovoga puta lopta je prevarila Radonjića posle odbitka od nekog od saigrača.

Posle drugog primljenog gola, igrači iz Jelenca se bude, i kreću sa nešto ofanzivnijom igrom na polovini protivnika. Odličnu priliku da prepolovi prednost protivnika imao je Janković nakon centaršuta Dobrosavljevića, ali je Mijović odličnom intervencijom saluvao svoju mrežu.

Nešto kasnije, Dobrosavljević je u situaciji 1 na 1 sa golmanom BSK-a pogodio okvir gola.

Do kraja susreta BSK je kontrolisao loptu i mirno je priveo utakmicu kraju, gotov da nije bilo ozbiljnijih prilika u poslednjoj trećini meča.

Iz tabora Mladosti su posle meča poručili:

- U suštini i nije bilo toliko loše s obzirom na to da je ovo prva utakmica posle dugo vremena, uz nedostatak nekoliko ključnih igrača (Srećković, Todorović, Ranisavljević, Ilić, Nikolić..) Nadamo se da ćemo već u narednoj utakmici biti kompletni i da ćemo zabeležiti bolji rezultat, a pre svega da pokažemo igru koja se od nas i očekuje. Verujemo u naše momke i želimo im više sreće u budućnosti. 

Ekipa Mladosti prolećni deo prvenstva startuje tek za nešto malo više od mesec dana, dok BSK već za dve nedelje igra takmičarski susret.

BONUS VIDEO: 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading