KRUŠARCI PRESPAVALI PRVO POLUVREME: U nastavku meča boljom igrom slavili protiv Sloge iz Despotovca!

Autor:

Sport

26.02.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva potpuno različita poluvremena viđena su u današnjem meču.

KRUŠARCI PRESPAVALI PRVO POLUVREME: U nastavku meča boljom igrom slavili protiv Sloge iz Despotovca!

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Danas je na stadionu ekipe Moravac 2015 Krušar odigran susret između istoimenog sastava i tima Sloge iz Despotovca.

Republika

Ekipa Moravca je od ponovnog osnivanja kluba 2015. godine u sledećih pet sezona uspela da stigne i do zonskog ranga, trenutno se takmiče u Pomoravskoj okružnoj ligi. Na zimsku pauzu sastav iz Krušara otišao je sa 33 boda što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju na tabeli. 

Sastav iz Despotovca je bivši dugogodišnji član Srpske lige Istok, ali je u poslednjih nekoliko godina vezao već šest sezona u Zoni Zapad. Na zimsku pauzu Sloge je otišla sa 16 bodova što je bilo dovoljno za 13. mesto na tabeli.

U prvom poluvremenu je po mnogim simpatizerima Moravca viđena jedna od slabijih partija njihovog tima. 

Mladi protivnički sastav uspeo je da iskoristi zbunjenost u svim linijama tima protivnika i došao je u vođstvo, sa kojim su otišli na desetominutnu pauzu.

U drugom poluvremenu viđena su pet gola. Uspeli su domaći igrači da se "probude" i da igrom koja ih je krasila tokom pripremnog perioda dođu do preokreta.

Na kraju je utakmica završena pobedom Moravca rezultatom 4:2. Za domaći tim pogađali su Miljan Milosavljević, Milan Marković i Bojan Antonijević dva puta.

Iz redova tima iz Krušara su posle meča poručili:

-  Naša ekipa pokazala je danas kakvog potencijala ima i zašto smo ovde, zašto jurimo više ciljeve i koliko kvaliteta imamo na svakoj poziciji u igri. Ostavili smo prvo poluvreme iza nas u svlačionici, izašli, počeli novi meč i uspeli da trijumfujemo. Sve čestitke momcima iz Despotovca koji su igrali do poslednjeg zvižduka. Mlada ekipa sa prevelikim potencijalom koji će se u narednim godinama sigurno ispoljiti. Želimo im sve najlepše u nastavku sezone. 

Sledeći trening sastava iz Podunvaske okružne lige zakazan je već za sredu od 19 časova kada će se nastaviti sa pripremama za prolećni deo sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading