BLICKRIG ANDRIĆA U PRVIH 12. MINUTA: Vršac nadigrao goste iz Sremske Mitrovice!

Autor:

Sport

24.02.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvođanski derbi pripao domaćem sastavu.

BLICKRIG ANDRIĆA U PRVIH 12. MINUTA: Vršac nadigrao goste iz Sremske Mitrovice!

Foto: princtscreen/facebook.com/OFK Vršac

Prolećni deo prvenstva Prve lige Srbije otvoren je danas na stadionu u Vršcu između istoimenog tima i ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice

Republika

U ovaj meč ekipa Vršca je ušla sa 25 bodova što je dovoljno za deobu sedme pozicije na tabeli, sastav iz Sremske Mitrovice imao je četiri više i drži četvrto mesto, sa kojeg se ide u baraža za Super ligu Srbije.

Gotovo da se igrači nisu propisno zagrejali viđen je prvi gol na meču. Debitant u dresu Vršca, Nemanja Andrić je odličnim prodorom protutnjao pored protivničkih igrača i odličnim udarcem sa ivice šesnaesterca donosi vođstvo svom timu. Po mnogima jedan od najlepših golova ove sezone na viđen na stadionu u Vršcu.

Furiozan start domaćeg tima nastavio se i posle postignutog gola, defanzivna linija Vršca bila je visoko postavljena što je omogućilo ostalim igračima da dodatno pritisnu protivnika na njihovoj polovini.

Igrao se 12. minut kada je golman Dragičević oklevao sa ispucavanje, Andrićev pritisak je urodio plodom, posle ispucavanja lopta se od strelca prvog gola odbija i završava u mreži, 2:0.

Do kraja prvog poluvremena imali su Vrščani prilike da dodatno uvećaju svoje vođstvo, ali je golman Radničkog zaustavio sve nalete. Imali su i gosti šansu da umanje zaostatak posle udarca iz kornera, ali nije bilo pogotka.

Posle desetominutne pauze gosti su zaigrali dosta ofanzivnije što je rezultiralo prilikama pred golom domaćina. Igrao se 51. minut kada je glavni sudija na meču, Petrović opravdano dosudio kazneni udarac u korist Radničkog.

Precizan sa kreča bio je Đorđević, koji je svojim golom prepolovio prednost Vršca.

Posle trećeg gola na meču igralo se dosta opreznije. Lopta je dosta vremena provodila na centru igrališta gde se vodila velika borba. Očekivali su gledaoci na stadionu, njih oko 800 još neki pogodak, ali ih nije bilo.

Ovom pobedom Vršac je izbio na deobu petog mesta na tabeli sa još dva tima, zaostatak za četvrtom pozicijom je sada samo jedan bod.

OFK Vršac - Radnički (Sremska Mitrovica) 2:1 (2:0)

Vršac: Marković, Petrić, Ilić, Pavlov (od 65' Todorović), Graonja (od 78' Pajević), Braunović, Parađina, Lazevski, Andrić (od 78' Glavinić), Stanisavljević (od 59' Tomić), Mršulja

Radnički: Dragićević, Miodragović (od 63' Ilić), Ivić, Petrović, Ristović (od 75' Čarapić), Ignjatović, Đorđević, Ilić, Spasojević, Vujić (od 7' Milinković), Grbović

U sledećem kolu, koje je na programu već u sredu Vrščani gostuju ekipi Trajala u Kruševcu, dok Radnički opet igra van svog terena, ovoga puta u Šapcu protiv sastava Mačve.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading