GENERALNA PROBA USPEŠNA: Ekipa Budućnosti spremna započinje misiju opstanka u srpskoligaškom društvu!

Autor:

Sport

24.02.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica sa dosta prilika na kraju pripala ekipi Budućnosti.

GENERALNA PROBA USPEŠNA: Ekipa Budućnosti spremna započinje misiju opstanka u srpskoligaškom društvu!

Foto: facebook.com/Sport u Arilju/printscreen

Polako ulazimo u period završnih priprema za nastavak prvenstva, pojedini klubovi već ovog vikenda igraju svoje takmičarske mečeve.

Republika

Ekipa Budućnosti iz Arilja u generalnoj probi pred nastavak prvenstva u Srpskoj ligi Zapad savladala je sastav Jedinstva Putevi iz Užica.

Na veoma teškom terenu u Glumču viđena je skoro pa takmičarska utakmica, igrači oba tima su hteli da pokažu svoj maksimum kako bi prikazanom igrom osigurali svoje mesto u startnoj postavi.

Budućnost je bolje otvorila susret, imala je više prilika, među kojima je bila i jedna stativa, ali su u 10. minutu uspeli da povedu.

Željko Basarić odlično je izveo slobodan udarac sa nekih 25 metara, lopta je od stative završila iza leđa golmana Jedinstva. 

U nastavku prvog poluvremena viđene su prilike na obe strane, moćda za nijansu ozbiljnije pred golom gostujućeg tima, promašaji Budućnosti stigli su na naplatu na drugoj strani.

Pred sam kraj prvog dela igre, nakon odlične akcije i udarca glavom igrača Jedinstva rezultat se menja na 1:1.

Posle desetominutne pauze, treneri oba tima su kako je tekao drugi deo igre, uvodili igrače sa klupe. Viđen je veliki broj prilika, ali je samo jedna iskorišćena i to u kaznenom prostoru Jedinstva.

Novajlija Baća Nikolić uspeo je da dovede ponovo u vođstvo Budućnost, i na kraju se ispostavilo i da je on postavio i konačan rezultat meča. 

Već sledećeg vikenda člana srpskoligaškog karavana očekuje start prolećnog dela prvenstva. Budućnost u subotu od 14 časova dočekuje ekipu FAP iz Priboja. Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading