ARŠAVIN I FADIGA U NOVOM SADU: Poziv je prihvaćen, pitanje je samo kada će se realizovati!

Autor:

Sport

22.02.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle jugoslovenskih i svetski poznate zvezde pružile podršku ekipi.

ARŠAVIN I FADIGA U NOVOM SADU: Poziv je prihvaćen, pitanje je samo kada će se realizovati!

Foto: printscreen/youtube/RFK Novi Sad

Već za tri dana ekipa iz Novog Sada započeće prolećni deo prvenstva u prvoligaškom karavnu.

Republika

Za vreme zimske pauze u redovima tima sa Detelinare viđene su određene promene. Dosta novih lica pristiglo je u zimskom prelaznom roku u igračkom kadru, bilo je promena i na ostalim nivoima.

Uprava kluba je najavila da će u predstojećem periodu težiti dovođenju velikih fudbalskih imena u svoje redove. Sead Kajtaz, Gara Kovačević, Enver Marić i Vladimir Skočajić su već prihvatili pozive i priključeni su kolektivu iz Novog Sada.

Svi zajedno će u budućnost težiti da se klub pre svega vrati u najjači rang takmičenja u Srbiji, ali da se i njihovo ime pojavi na mapi klubova na Balkanu. Danas je simpatizere "kanarinaca" obradovala inicijativa Gare Kovačevića.

Kovačević je kontaktirao Andreja Aršavina i Halila Fadigu sa ciljem da se svojim iskustvom i znanjem priključe na putu napretka kluba. Stiglo je i obećanje da će prvom prilikom posetiti RFK Novi Sad, a imali su i specijalnu poruku za sve navijače.

 

 

Andrej Aršavin je u reprezentativnoj karijeri nastupao za selekciju Rusije. Na klupskom nivou sa velikim uspehom nosio je dres Zenita, sa kojim je osvajao nekoliko puta trofeje, branio je i bolje Arsenala, Kubanja, Krasnodara i Kairata.

Halilu Fadiga je bivši seneglaski fudbaler koji je prve fudbalske korake napravio u redovima "svetaca" iz Pariza, kasnije je bio i član belgijskog Liježa. Okačio je kopčake "o klin" 2011. godine, a do tada je branio boje između ostalog i Intera, Briža, Boltona, Genta..

U nedelju, 25. februara, ekipa RFK Novi Sad započinje prolećni deo prvenstva na gostovanju u Kruševcu. U prvom susretu sa ekipom Trajala uspeli su da slave sa 2:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading