OMLADINAC ZAVRŠIO PRELAZNI ROK: Mladi golman Veselinović je poslednji novajlija!

Autor:

Sport

08.02.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrački kadar je kompletiran za nastavak prvenstva.

OMLADINAC ZAVRŠIO PRELAZNI ROK: Mladi golman Veselinović je poslednji novajlija!

Foto: FK Omladinac Zablaće

Lider Zapadno moravske zone je u aktuelnom prelaznom roku već odličan igrački kadar dodatno ojačao.

Republika

Dres Omladinca iz Zablaća u proteklom periodu obukli su Aleksa Jelić, Matija Protić, Svetozar Nedeljković, Stefan Bojović i Stefan Petrović. Pred početak prelaznog roka za trenera prvog tima postavljen je Dušan Tošić. Klub je obelodanio i da je saradnja sa Njegošem Lakušićem sporazumno prekinuta.

Prozivku i prvi trening trener Tošić obavio je početkom nedelje. Prvi deo priprema ekipa će odraditi na terenima SC Mladost u Čačku. Ovih dana promovisan je i poslednji novajlija u redovima lidera. 

Uprava kluba prelazni rok zatvorila je dolaskom golmana Savo Veselinovića (19). Reč je o veoma mladom i perspektivnom čuvaru mreže koji je u prethodnom periodu nastupao za mlađe kategorije Borca iz Čačka. Veselinović će pokušati da se nametne treneru Tošiću i da se izbori za mesto standardne jedinice na golu. 

Republika

Foto: FK Omladinac Zablaće

Veselinović na promociji

Nema sumnje da je uprava kluba ozbiljno shvatila situaciju u kojoj se klub nalazi. Prvo mesto na tabeli i prednost u odnosu na drugoplasirani tim Sevojna od sedam bodova je svakako odlična pozicija za viši rang. Pojačanjima u aktuelnom prelaznom roku dokazali su da se u njihovim redovima radi jako ozbiljno i profesionalno.

Lider na tabeli prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju u Prilipcu. U prvom susretu sa ekipom Lazarice pretrpeli su poraz na svom terenu od 2:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading