OŽIVELO I NA STADIONU "ŽOZE MURINJO": Radnik započeo sa pripremama!

Autor:

Sport

08.02.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedino je zagarantovana velika neizvesnost koju će doneti nastavak šampionata.

OŽIVELO I NA STADIONU "ŽOZE MURINJO": Radnik započeo sa pripremama!

Foto: FK Radnik Ub

Jesenji prvaci Kolubarske okružne lige, fudbaleri Radnika sa Uba počeli su sa pripremama za prolećni deo prvenstva. Na stadionu ,,Žoze Murinjo'' okupilo se dvadesetak fudbalera koji će u narednih mesec i po dana, raditi pod budnim okom Miroslava Bilića i Aleksandra Aćimovića, dok ih sredinom marta očekuje nastavak prvenstva.

 

- Jesenji deo završili smo na prvom mestu, sa dva poraza i dve nerešene utakmice. S obzirom da su okosnicu tima činili igrači koji su i pre godinu dana bili u timu i da nije bilo mnogo pojačanja, smatram da smo napravili veliki uspeh. Svaku utakmicu igramo da pobedimo, bez ikakvog pritiska i ukoliko se bude ukazala prilika da budemo prvi i uđemo u viši rang takmičenja, naravno da ćemo je iskoristiti. Biće teško, jer momci iz naše ekipe nisu plaćeni, pa na treninge i utakmice dolaze iz čiste ljubavi prema sportu i klubu. Iskoristio bih priliku da se zahvalim navijačima, koji su nas u jesenjem delu gledali u velikom broju i želeo bih da ih pozovem da nastave da nas prate, kako na "Školarcu" tako i u gostima - rekao je prvi trener Radnika Miroslav Bilić.

Očekivano, Radnik će u drugi deo sezone ući pojačan: 

- Na poziciji desnog beka i centralnog defanzivca došao je Dejan Mladenović, u veznom redu ćemo biti jači za Miroslava Jovića i Željka Savića, dok je konkurenciju na gol liniji pojačao mladi golman Milosavljević - dodao je Bilić

Republika

Foto: FK Radnik Ub

Jesenji prvaci Kolubarske okružne lige

 

Prvi golman Radnika i jedan od glavnih aduta u pohodu na viši rang, Zonu Kolubarsko-mačvansku, Luka Ječmenica zadovoljan je učinjenim u prvom delu sezone i uslovima za treniranje:

- Mislim da smo ostvarili dobre rezultate, imali smo veliki broj treninga i to je moralo da se odrazi i na samoj tabeli Okružne lige. Bilo je par utakmica u kojima nismo bili na zavidnom nivou, ali većinu njih nismo odigrali u kompletnom sastavu, što zbog povreda, što zbog poslovnih obaveza. Naši uslovi za trening su fantastični, imamo teren sa reflektorima, pa samim tim možemo da treniramo i u večernjim uslovima. Svlačionice su renovirane, a dobili smo i novu opremu, pa mogu da kažem da se osećamo kao da smo igrači u nekom višem rangu. Na nama je samo da treniramo, i da damo sve od sebe da ostanemo na prvom mestu i izborimo ulazak u viši rang - zaključio je Ječmenica. 

Treba napomenuti da je klub informisao javnost da će tokom zimskih priprema odigrati i šest kontrolnih mečeva u kojima će se sastati sa ekipama Gunjevca, Zadrugara, Moštanicom, lajkovačkim Železničarom, Crvenom Jabukom i Sovljakom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading