SERIJA PRIJATELJSKIH MEČEVA JE NASTAVLJENA: Brodarac slavio i u međunarodnom susretu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klup sa stadiona podno tramvajskog mosta nastavlja sa odigravanjem pripremnih susreta.

SERIJA PRIJATELJSKIH MEČEVA JE NASTAVLJENA: Brodarac slavio i u međunarodnom susretu!

Foto: FK Brodarac

Godinama unazad ekipa Brodarca nalazi se u krugu najužijih konkurenata kada je plasman u srpski prvoligaški karavan u pitanju. Međutim, redovno novobeogadski klub ostaje u trećem stepenu takmičanje, pa ostaje da se vidi da li će aktuelna sezona dovesti i do određene promene.

 

Prvi deo šampionata ekipa Brodarca je okončala sa skorom od šest pobeda, četiri remija i pet poraza i trenutna deveta pozicija sa deset bodova zaostatka u odnosu na lidera sa Bulbuldera, nikoga u klubu ne može da zadovolji.

U cilju što bolje pripreme ekipe pred nastavak sezone, Brodarac je odigrao veliki broj kontrolnih mečeva, a u nedelju 5. novembra odigran je i međunarodni prijateljski susret, a na stadion na Starom Sajmištu stigla je ekipa Laktaša koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske i sa punim pravom će na proleće konkurisati za plasman u Premijer ligu bosanskohercegovačkog fudbala.

Prvi period igre pripao je gostima, a strelac za Laktaše bio je Marković.

Domaćin je u finipu prvog perioda igre mogao da stigne i do poravnanja rezultata, ali najzasliužniji što se to nije i dogovdilo, bio je golman kluba iz Republike Srpske, Vuković.

Ipak, u nastavku susreta Brodarac uspeva da preokrene rezultat. Udarcem sa "bele tačke" Tejić je doveo do rezultatskog poravnanja,a trijumf domačinu donosi Kolašinac.

Foto: FK Brodarac

Igralište na Starom Sajmištu

 

Po okončanju meča trener Brodarca Dragan Stevanović je izjavio:

- Bila je ovo odlična utakmica gde je moja mlada ekipa odigrala veoma dobro protiv kvalitetnog protivnika. Zadovoljan sam viđenim i prikazanim. Dalje nam slede treninzi i naravno pripremne utakmice.

Da podsetimo, nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Beograd zakazan je za 4. mart, a u prolečnoj premijri ekipa Brodarca na svom stadionu dočekuje Prvu iskru iz Bariča.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading