DIZELKA TUTNJI EVROPOM: Pančevci ređaju trijumfe na pripremama u turskom letovalištu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva susreta i isto toliko pobeda ostvario je pančevački fudbalski kolektiv...

DIZELKA TUTNJI EVROPOM: Pančevci ređaju trijumfe na pripremama u turskom letovalištu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Železničar Pančevo

Pančevačka "dizelka" nastavlja sa sjajnim partijama tokom bazičnih priprema koje klub obavlja u turskom letovalištu Antaliji.

 

U samo dva dana, nedelja 5. februar i ponedeljak 6. februar, fudbaleri pančevačkog Železničara odigrali su dva susreta na igralištu hotela "Titanik" u Antaliji.

Prvi protivnik bila je kazahstanska ekipa Kajsar iz Kizilorda. Pančevci su pogotcima Đorđa Šušnjara i Aleksandra Kovačevića, rezultatom 2:0 savladali člana Premijer lige kazahstanskog fudbala.

 

Samo dan kasnije "pančevačka dizelka" se sastala i sa drugom ekipom gruzijskog Dinama iz Tbilisija, a krajnje ostvarenje bilo je kao i u prethodnom duelu protiv kluba iz Kazahstana. Železničar je slavio rezultatom 2:0, a golove su ovog puta postigli Milan Mirosavljev u 1. i Šaleta Kordić u 16. minutu susreta.

 

Trener Tomislav Sivić svakako može biti zadovoljan izdanjima svojih izabranika u prethodna dva susreta. Kada se tome pridoda i podataka da su Pančevci ostali neporaženi i u mečevima protiv uzbekistanskog i ukrajinskog člana fudbalske elite, može se slobodno reći da "dizelka" sa punim pravom već tokom predstojećeg proleća konkuriše za plasman u srpsku fudbalsku elitu.

Na startu drugog dela prvenstva momci Tomislava Sivića igraju derbi meč sa ekipom Grafičara. U prvom susretu u Pančevu slavio je tim sa Senjaka rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading