TITULA STIŽE U PANČEVO: U ŽFK-u Voja Gačić igraju šampionke lavljeg srca!

Autor:

Sport

06.02.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda i osvajanje međunarodnog turnira.

TITULA STIŽE U PANČEVO: U ŽFK-u Voja Gačić igraju šampionke lavljeg srca!

Foto: ŽFK Voja Gačić

Proteklog vikenda u Banju Luci održan je veliki međunarodni turnir u ženskom fudbalu.

Republika

U konkurenciji ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, naše ekipe su na kraju završile u velikom finalu.

Pionirke Voje Gačić u grupnoj fazi savaldale su Bistru (Hrvatska) 4:0, Spartak (BIH) 1:0, dok su sa ekipom Železničara odigrale utakmicu bez golova. 

U četvrtfinalu posle penala savladana je ekipa Radlje (3:2 u penal seriji). Zatim je u polufinalu pobeđena ekipa Bistre sa 3:1. 

Veliko finale odigrano je između dve ekipe iz Srbije, sastale su se ekipe Voja Gačić i Prave Dame. Pobednik turnira dobijen je posle izvođenja penala u kojem su se bolje snašle fudbalerke Voja Gačić i rezultatom 2:0 donose pehar u Pančevo. 

U najboljem sastavu turnira našle su se dve igračice iz šampionskog tima, Anđela Janković i Aleksandra Caran. U pobedničkom timu istakla se i Nena Novaković sa dve maestralne odbrane. 

Trener Ivica Caran je na ovom turniru računao na Novaković Nevenu, Ana Mariju Caran, Aleksandru Caran, Milicu Gagić, Teodoru Batrnu, Irenu Ilić, Unu NIkolin, Teodoru Stanković, Sandra Pricu, Jovanu Pećinovski i Anđelu Janković. 

Finalistkinje turnira takmiče se u Ženskoj razvojnoj ligi Sever. Prave Dame su na zimsku pauzu otišle sa četvrte pozicije i 27 bodova, dok je Voja Gačić na petom mestu sa dva boda manje. 

BONUS VIDEO: 

 


 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading