REPUBLIKA SRPSKA OBOJENA U PLAVO-ZELENO: Dođoh, videh, pobedih - Zemunci kroz Drvar prošli u petoj brzini! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.02.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskoligaš iz Gornje Varoši gostovao je u Republici Srpskoj.

REPUBLIKA SRPSKA OBOJENA U PLAVO-ZELENO: Dođoh, videh, pobedih - Zemunci kroz Drvar prošli u petoj brzini! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Borac Istočni Drvar

Pripreme fudbalera Zemuna pred start prolečnog dela šampionata, nastavljaju se.

 

Nedavno su Gornjovarošani odigrali svoj prvi kontrolni susret. Gostovali su Zemunci u Kragujevcu gde su na generalnoj probi fudbalera Radničkog 1923 poraženi od člana superligaškog karavana ubedljivim rezultatom 0:3.

Ovoga puta, u cilju brušenja forme pred nastavak sezone, ekipa Zemuna je gostovala u Republici Srpskoj gde su na stadionu Sportsko-rekreativnog centra "Radomir Kovačević" u Drvaru savladali ekipu domaćeg Borca ubedljivim rezultatom 5:0.

Ekipa iz Istočnog Drvara takmiči se u četvrtom rangu fudbala Republike Srpske, Područnoj ligi RS-Banjaluka, što je ujdno i peti stepen takmičenja u okviru bosandkohercegovačkog fudbala. Klub koji će naredne godine proslaviti vek postojanja, tokom jeseni je ostvario skor od pet pobeda, dva remija i četiri poraza, što je bil odovoljno za osmu poziciju na tabeli.

 

Da podsetimo, ekipa Zemuna je trenutno član beogradske grupe srpskoligaškog karavana i tokom predstojećeg proleća vodiće veliku borbu za plasman u Prvu ligu Srbije, a već u prvom prolećnom kolu očekuje ih veliki derbi protiv ekipe Zvezdara na stadionu u Gornjoj Varoši.

Traba napomenuti da su Zemunci tokom zimske pauze do sada angažovali trojicu novajlija. Novi igrači plavo-zelenih postali su dvadesetčetvorogodišnji desnokrilni napadač Nikola Božić koji je u Zemun stigao iz redova Borca iz Šajkaša, kao i godinu dana mlađi Luka Svetličić, nekadašnje levo krilo novobeogradskih "majstora".

Do sada poslednje pojačanje Zemunaca jeste centarfor Dušan Vukčević koji je prošao kompletnu školu Partizana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading