PRIPREME SU U PUNOM JEKU: Za vikend se igra i prvi prijateljski meč!

Autor:

Sport

03.02.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok je odrađen odlično.

PRIPREME SU U PUNOM JEKU: Za vikend se igra i prvi prijateljski meč!

Foto: FK LSK Laćarak

Igrački kadar LSK-a će na proleće nastaviti borbu za plasman u viši rang.

Republika

Na zimsku pauzu otišli su sa samo dva boda zaostatka za liderom Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad). U akteulnom prelaznom roku uprava kluba je odradila sve kako bi ojačala tim za nastavak prvenstva.

Dres drugoplasiranog tima na tabeli, u zimskom prelaznom roku zadužili su Marko Stojčić (Sloga Erdevik), Mirko Stevanović (Podrinje MM), Miroslav Nikšić (Podrinje MM), Luka Drinić (Srem Sremska Rača), Stefan Borovac (Zeka Buljubaša), Miroslav Radišić (Radnićki SM) i Marko Morak (Radnički SM). 

Prethodnog vikenda uprava je sa igračima održala sastanak, nakon kojeg je odrađen i prvi trening u pripremnom periodu. 

U pripremnom periodu uvedene su i određene inovacije. Pored rada na travnatoj podlozi sa loptom odrađen je trening i u sali. Klub je u dogovoru sa Milenom Rodić, inače aerobik instruktorkom održao prvi od nekoliko dogovorenih treninga. Ovaj vid treniranja uveden je pre svega kako bi igrači što spremniji dočekali nastavak prvenstva. Posle završenog termina fudbaleri LSK-a su imali samo reči hvale za Milenu i njen način rada. 

O pripremama i predstojećoj prijateljskoj utakmici, pomoćni trener Dragan Klincov je izjavio:

- Pripreme teku po planu, odziv igrača je dobar uz nekoliko opravdanih izostanaka. U nedelju već igramo prvu pripremnu utakmicu protiv Graničara iz Kuzmina. Početak je zakazan za 14 časova i 30 minuta, mesto odigravanja će najverovatnije biti veštački teren igrališta 25. Maj u Sremskoj Mitrovici. Radimo sve da budemo maksimalno spremni za nastavak prvenstva. Već na startu igramo derbi meč sa ekipom Graničara iz Adaševaca, koja nam je direktan rival za ulazak u viši rang. 

LSK je pre samo četiri sezone bio član Vojvođanske lige Jug, trenutno su na dobrom putu da se vrate u Sremsku ligu, a za dalje ima vremena, ide se korak po korak. 

BONUS VIDEO: 

 


 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading