Xtip Stream Emisija: Iskusni Brazilac, Fabio Da Silva u dresu Hajduka sa beogradskog Liona!

Autor:

Sport

03.02.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Xtip Stream „Emisija“ sa Sandrom pobrala je simpatije sportske javnosti i nastavlja punom parom.

 

Republika

Emisija se bavi fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, ciljeva i radnih navika. Navikli smo već na većinsko mišljenje da je mnogo toga lepog na našoj sportskoj i fudbalskoj sceni, ali spremite se da čujete i drugu stranu medalje.

Republika

Priče su tu o usponima i padovima kako pojedinaca tako i kolektiva, svim odricanjima koje sport nosi, kao i problemi sa kojima se klubovi, treneri i igrači susreću svakodnevno.

U 12. epizodi Xtip Stream Emisije ugostili su iskusnog Brazilca Fabija Karleandra da Silvu, sada igrača Hajduka sa beogradskog Liona koji takođe nastupa za veterane Partizana. Prvi put je Fabio došao u Srbiju 2002. godine, kasnije je potpisao za Crvenu zvezdu, ali se pokazao više u dresu Rada i Napretka. Vratio se u Brazil, sporadično igrao za svoj matični Katalano, često je menjao klubove pa je čak imao i kratku epizodu u Sjedinjenim Američkim Državama. Kada je mislio da je sve gotovo, sa 40 godina je potpisao za beogradski Hajduk s kojim sada želi plasman u viši rang.

 

Poslušajte sjajnu priču sa iskusnim Brazilcem koji je u Beogradu našao životnu ljubav, o sinu koji je član mlađih kategorija Crvene zvezde, ali i njegovim počecima u Brazilu. Pričao je Silva o raznim temama, a neizbežno se dotakao našeg večitog derbija, života u Srbiji, uporedio je fudbal u našoj zemlji i Brazilu.

Zanimljiv je njegov osvrt na proteklo Svetsko prvenstvo. Samo u Xtip Emisiji sa Sandrom poslušajte koga je Silva favorizovao posle ispadanja njegovog Brazila. Za kraj, poručio je nešto svim klincima koji počinju ili se već bave fudbalom, ali ostavićemo vam da to sami čujete.

Budite uz MerkurXtip, pratite ih na društvenim mrežama jer vas očekuje još puno sjajnih gostiju u Xtip Emisiji sa Sandrom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading