IVKOVIĆ STIŽE SA PORUKOM: "Na mene je sada red da pomognem". Pored njega dres Želje zadužio je i Živković!

Autor:

Sport

01.02.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se sa jačanjem igračkog kadra.

IVKOVIĆ STIŽE SA PORUKOM: "Na mene je sada red da pomognem". Pored njega dres Želje zadužio je i Živković!

Foto: FK Železničar Smederevo

Sastav Železničara je prvi deo sezone u najjačem fudbalskom rangu grada Smedereva, završio na petoj poziciji na tabeli.

Republika

Uprava kluba u akteulnom prelaznom roku vredno radi na jačanju igračkog kadra kako bi na proleće pružali još bolje partije. Dres Železničara već su zadužili Filip Milić i Jovan Markov. Njihovim stopama nastavili su Tomislav Živković i Marko Ivković. 

Živković (26) dolazi iz redova Omladinca (Seone), u karijeri je igrao i za Petrijevac, Desine, OFK Beograd i Smederevo gde je i ponikao. Aktivan je i na parketu gde je u prethodnom periodu nosio dres Smedereva. Tomislav se najbolje snalazi na poziciji lažne devtke.

Marko Ivković posle osam godina opet oblači dres Želje. Pored tima iz Smedereva igrao je za Podunavac, Napredak (Simićevo) i Borac (Žabari). Ivković na terenu zauzima poziciju centralnog veznog. 

Iz kluba su povodom ponovnog angažovanja Ivkovića izjavili:

- Navijačima je uvek drago kada vide da se legende kluba vraćaju u svoj tim. Ivković je jedan od najboljih igrača u istoriji našeg kluba i veoma nam je drago što je odlučio da opet obuče naš dres. 

Železničar prolećni deo prvenstva otvara na svom terenu protiv ekipe Vodž 2020. U prvom susretu ova dva tima u Vodnju slavio je gostujući sastav rezultatom 1:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading