HAJDUCI KRENULI SA PRIPREMAMA: Pristigao je i kvartet pojačanja!

Autor:

Sport

01.02.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlogodišnji član treće lige je na pragu ulaska u Prvu ligu.

HAJDUCI KRENULI SA PRIPREMAMA: Pristigao je i kvartet pojačanja!

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Lider je spreman za titulu!

Ekipa iz Jovanovca je odličnim partijama u prvom delu krunisana titulom jesenjeg prvaka.

Republika

Šef stručnog štaba je prethodnom vikenda održao prozivku igrača na njihovom stadionu, ujedno je odrađen i prvi trening. Na prozivci se pored starih lica našle i novajlije koje su pristigle u aktuelnom prelaznom roku.

Dimitrije Šurlan (23), dolazi iz ekipe Šumadinac sa kojom je u istoj ligi završio prvi deo sezone na četvrtoj poziciji na tabeli. Igrao je još i za Slogu (Burovac), Radnički iz Kragujevca u mlađim kategorijama i Apolon 4.

Lazović Miloš (27) u prethodnom periodu nastupao je za Jedinstvo (Petrovac) u Prvoj ligi Kragujevca. Na zimsku pauzu sa bivšim saigračima otišao je sa devetog mesta. U karijeri je nosio i dres Jedinstva (Stević), Omladinac (Zablaće), Polet (Idvor), Borac (Sakule), BSK Borču, Arsenal iz Kragujevca. Prve fudbalske korake napravio je u Zemunu iz Beograda. 

Bojan Nikolić (32) treći je nojvajlija u redovima Hajduka. Dolazi iz redova Šumadije (Drača) sa kojom je u višem rangu zauzeo treću poziciju pred zimsku pauzu. Pre dresa tima iz Drača, igrao je za Mladost (Pajazitovo) i Radnički iz Kragujevca.

Milivojević Nikola (19) dolazi iz redova Maršića, sa kojima je u višem rangu zauzeo peto mesto na tabeli. Igrao je do sada za Šumadiju 1903, ponikao je u redovima Apolona 4.

Ekipa Hajduka prolećni deo prvenstva počinje na gostovanju ekipi Vodojaža. U prvom susretu ova dva tima lider je na domaćem terenu slavio rezultatom 4:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

  

 

 

 

Komentari (0)

Loading