PAKLEN TEMPO RADA: Crveno-bele nakon dva treninga, očekuje i kontrolni meč! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.02.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršački prvoligaš nalazi se u najvažnijoj fazi priprema pred nastavak sezone.

PAKLEN TEMPO RADA: Crveno-bele nakon dva treninga, očekuje i kontrolni meč! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: OFK Vršac

Nakon prve faze priprema koja je obavljena kod kuće, ekpedicija OFK Vršca preselila se Međugorje gde će pored tranažnog procesa odigrati i dva kontrolna meča.

 

Tokom prve faze priprema, vršački crveno-beli su odigrali tri pripremna susreta. Trijumfi su ostvareni u duelima sa rumunskim niželigašima CSC Girodom (6:0) i CMS Devom (1:0), dok je duel protiv Železničara pripao pančevačkom prvoligašu rezultatom 4:2.

Samo dan nakon susreta sa ekipom CMS Deve, crveno-beli su se uputili u južnu Hercegovinu gde imaju idealne uslove za rad i brušenje forme. Ekipa je prvog dana priprema dva puta izlazila na teren, a nakon napornih treninga, fudbalere očekuje relaksacija u vidu odigravanja pripremnog susreta.

 

Da podsetimo, tokom priprema u Međugorju, OFK Vršac će odigrati dva kontrolna susreta. Prvi protivnik je ekipa GOŠK Gabele, a 4. februara crveno-bele očekuje duel sa Zrinjskim iz Mostara, zvaničnim šampionom Bosne i Hercegovine.

 

 

Možda i najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg takmičenja, tokom prethodne jeseni ostvarilo je skor od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza i u prolećne borbe ulazi sa osme pozicije koja vodi u plej-of fazu čime se i ostvaruje primarni klupski cilj, opstanak u drugom rangu srpskog klupskog fudbala. Nastavak takmičenja zakazan je za 25. februar kada će OFK Vršac dočekati sremskomitrovački Radnički, a prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je bez pobednika rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading