PUBLIKA SA PRAVOM OČEKUJE BOLJE REZULTATE: Šestorica novajlija garantuju ostvarenje klupskih ciljeva?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.02.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilično loša polusezona je za fudbalerima zrenjaninskog srpskoligaša.

PUBLIKA SA PRAVOM OČEKUJE BOLJE REZULTATE: Šestorica novajlija garantuju ostvarenje klupskih ciljeva?

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Sa mo dve pobede od kojih niti jedna nije ostvarena na domaćem terenu i tri remija, učinak su zrenjaninskog Radničkog tokom prvog dela takmičenja u okviru Srpske lige Vojvodina.

 

Navedeno ostvarenje "bilo je dovoljno" samo za poslednju 16. poziciju i tokom narednih meseci pred klubom iz grada na obalama Begeja je velika borba kako bi klub izbegao selidbu u četvrti rang srpskog klupskog fudbala.

Poptuno je jasno da klub tokom zimske pauze okreće novu stranicu svoje istorije. Nakon punih šest i po sezona Zrenjanin je napustio trener Predrag Kandić, a na "vruću klupu" seo je Marko Guteša koji je u redove Radničkog stigao iz ekipe Begeja iz Žitišta.

Nakon serije odlazaka iz redova Radničkog, konačno je usledilo i dovođenje novih akvizicija. Polovinom meseca januara ugovor sa crveno-crnima potpisao je mladi napadač Stefan Popov od kojeg se očekuje da reši hroničnu neefikasnost zrenjaninskog kluba, a uz njega u grad na Begeju stigli su i Vladimir Jeftić (Vojvodina Perlez), Boško Kvrgić (Omladinac Botoš), Nikola Kosović, Ilija Lisica i Dragan Erdeljan (Begej Žitište). 

Republika

Foto: Nsfudbal.com

Marko Guteša na raspolaganju ima šestoricu novajlija

 

Posebno treba napomenuti da su svi novopridošli fudbaleri, povratnici u redove zrenjaninskog Radničkog.

Kada je reč o nastavku takmičenja, treba napomenuti da će zrenjaninski crveno-crni svoj prvi prolećni susret odigrati na svom terenu protiv staropazovačkog Jedinstva. Prvi ovosezonski meč dva tima fudbaleri Jedinstva su rešili u svoju korist rezultatom 4:1.

Svi u klubu imaju jasno zacrtani cilj, a kako bi on bio i ostvaren, svaki meč u nastavku šampionata, za fudbalere Radničkog je odlučujući.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading