TESTIRANJE ZIMSKIH GUMA: Od Dubočice do "traktorista" - zgusnut raspored Trayala do nastavku priprema!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.01.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj utakmica je pred kruševačkim fudbalerima do nastavka takmičenja.

TESTIRANJE ZIMSKIH GUMA: Od Dubočice do "traktorista" - zgusnut raspored Trayala do nastavku priprema!

Foto: FK Trayal

Prethodnu jesen okončali su na sedmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza i u ovom momentu sa 25 osvojenih bodova, nalaze se četiri koraka iza pozicije koja po okončanju ligaškog dela takmičenja vodi u baraž za popunu superligaškog karavana.

 

Svi u redovima "gumara" nadaju se plasmanu u plej-of fazu Prve lige Srbije čime bi bio obezbeđen opstanak u ovom rangu takmičenja, a samim tim bi se otvorila prilika da klub "napadne" i istorijsko ostvarenje, plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Kako bi se navedeno i ostvarilo, sportski sektor Kruševljana je do početka prolećnih borbi zakazao pet kontrolnih susreta.

Kada je reč o dosadašnjim susretima koje su "gumari" odigrali tokom pripremnog perioda, treba naglasiti da su oba meča, protiv Meševa i Smedereva 1924 okončani bez pobednika. Duel protiv šestoplasirane ekipe Srpske lige Istok okončan je rezultatom 1:1, dok je u sjajnom meču na stadionu Sportskog centra "Jedinstvo 1936" protiv Smedereva 1924, viđeno četiri pogodaka, a duel je okončan rezultatom 2:2.

Več u sredu 1. februara na prelepom zdanju Sportskog centra "Jedinstvo 1936" sa početkom od 13 časova, fudbaleri Trayala će se sastati sa ekipom GFK Dubočice iz Leskovca koja se priprema za maratonsku borbu sa pirotskim Radničkim kada je reč o najboljoj ovosezonskoj ekipi istočne grupe srpskoligaškog karavana.

Foto: FK Trayal

Februar započinje duelom protiv Leskovčana

 

Kao što je već rečeno, nakon duela sa Leskovčanima, Trayal će odigrati još četiri kontrolna meča. Prvi susret zakazan je za 5. februar kada će odmeriti snage sa kragujevaćkim superligašem, a zatim slede mečevi protiv Budućnosti iz Popovca (8. februar), gornjomilanovačkog Metalca (11. februar) i IMT-a (18. februar).

Foto: FK Trayal

Raspored mečeva za mesec februar

 

Već poslednjeg vikenda u februaru nastavlja se borba za prvoligaške bodove, a ekipa Trayala na kruševačkom stadionu "Mladost" dočekuje ekipu RFK Novog Sada 1921 u susretu koji će u mnogome odrediti dalje planove "gumara".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading