SKUPŠTINA JE REKLA SVOJE: U naredne četiri godine rukovođenje klubom povereno je njemu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.01.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupska Skupština je rekla svoje. On će u narednom periodu voditi klub iz Rudovaca.

SKUPŠTINA JE REKLA SVOJE: U naredne četiri godine rukovođenje klubom povereno je njemu!

Foto: FK Radnički Rudovci

U ponedeljak 30. janura u prostorijama Osnovne škole "Rudovci" u Rudovcima, održana je izborna Skupšrina Fudbalskog kluba Radnički Rudovci.

 

Nakon izbora radnih tela, komisija koja je privremeno vodila klub podnela je izveštaj o radu. Zatim su se na dnevnom redu našle teme: finansija, sportskih pitanja, prvog tima, priprema,  škole fudbala i infrastrukture. Na kraju sednice klub je dobio novog, starog predsednika. Žikica Stojanović ponovo se našao na čelu zeleno-crnih jednoglasnom podrškom članova Skupštine kluba.

Ko je novi, stari predsednik rudovačkog kluba?

Žikica Stojanović živi u Aranđelovcu. Oženjen je i otac je dvoje dece. U pitanju je uspešan privrednik i vodi svoju firmu dugi niz godina. Bivši je fudbaler Radničkog i još nekoliko klubova i jedan od ljudi koji su najviše dali Radničkom u istoriji dugoj 68 godina.

Zeleno-crnima se priključio u januaru 2018. godine. Marta iste godine je preuzeo rukovođenje kluba na čijem je čelu bio do pred kraj decembra 2021. godine.

Foto: FK Radnički Rudovci

Novi, stari predsednik rudovačkog fudbalskog kolektiva

 

Tokom njegovog prvog mandata na čelu kluba ostvareni su zapaženi rezultati prvog tima, osvojen je Kup FSS na teritoriji FSO Lazarevac, formiranje omladinsko-kadetske selekcije iz koje je danas četiri igrača u prvom timu, organizacija tri takmičarske selekcije u mlađim kategorijama, rekonstrukcija tribina i postavljanje stolica, proširenje kafića, nova kosačica i nabavka kompleta sportske opreme za sve klupske selekcije.

Da podsetimo, Radnički Rudovci trenutno se takmiči u okviru Prve beogradska lige - "grupa B", a prvi deo šampionata okončali su na 12. poziciji sa skorom od tri pobede, isto toliko remija i sedam poraza.

Svi u klubu se nadaju da će ekipa tokom predstojećeg proleća izboriti opstanak u trenutnom rangu takmičenja, a u narednim godinama, plan je i da se napadne plasman u viši rang, Beogradsku zonu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading