MAJSTOR MEĐU ROMANTIČARIMA: Serija pojačanja se nastavlja - nova akvizicija OFK Beograda stiže iz redova gradskog rivala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.01.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Romantičari" iz dana u dan jačaju svoje redove.

MAJSTOR MEĐU ROMANTIČARIMA: Serija pojačanja se nastavlja - nova akvizicija OFK Beograda stiže iz redova gradskog rivala!

Foto: OFK Beograd

Zimska pauza dovela je do korenitih promena na staroj Karaburmi. Novo rukovodstvo uslovilo je pokretanje neke drugačije energije među plavo-belima i Omladinski stadion više nije lokacija koju fudbaleri zaobilaze u širokom luku.

 

"Romantičari" predvođeni iskusnim stručnjakom Simom Krunićem uveliko rade na brušenju forme pred nastavak šampionata, a istovremeno sportski sektor radi na jačanju igračkog kadra. U pauzi između dva dela šampionata opremu plavo-bele boje već su poneli Nenad Kudrić najbolji strelac vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, kao i nekadašnji polaznici fudbalske škole Crvene zvezde Sava Avramovski i Marko Stojanović

Pored navedenih igrača, dres OFK Beograda zadužili su i Tomislav Todorović koji je stigao iz redova finskog Kapa Kajanija, kao i svakako najveće pojačanje u poslednjoj deceniji, nekadašnji istaknuti fudbaler Partizana i reprezentativac naše zemlje Milan Lola Smiljanić.

Za sada poslednje pojačanje nekadašnjeg državnog šampiona i osvajača nacionalnog kupa stiže iz redova novobeogradskog Radničkog.

Foto: OFK Beograd

"Majstor" među "romantičarima"

 

U pitanju je Nenad Stanković, iskusni tridesetogodišnji fudbaler koji igra na poziciji desnog beka, ali se može sa uspehom snaći i na suprotnoj strani igrališta, kao i na mestu defanzivnog veznog igrača.

Stanković je ponikao u fudbalskoj školi Crvene zvezde, a tokom seniorske karijere nastupao je za Sopot, BASK, Voždovać, beogradski Sinđelić, surdulički Radnik, Kolubaru iz Lazarevca i već pominjni Radnički sa Novog Beograda.

Treba napomenuti da je novi član OFK Beograda već sarađivao sa trenerom Simom Krunićem kada su obojica bili deo surduličkog superligaša.

Da podsetimo, "romantičari" su već odigrali i prvi kontrolni susret tokom zimske pauze. Na igralištu FSB-a na Adi Ciganliji savladali su OFK Žarkovo rezultatom 5:1, a već u sredu 1. februara očekuje ih novi ispit. Sa početkom od 11 časova na igralištu "Kuće fudbala" u Staroj Pazovi odmeriće snage sa ekipom Omladinca iz Novih Banovaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading